Montserrat amb telefèric

MONTSERRAT AMB TELEFÈRIC EN FORMA VIRTUAL

Amb motiu de la Diada de la Terra, la plataforma Tiqets commemora aquesta data amb una sèrie d’activitats gratuïtes a l’aire lliure amb la naturalesa de protagonista. A més, se sumen altres atraccions com l’Oceanério de Lisboa recordant així la importància de l’entorn.

Tot i això, la plataforma ofereix un 15% de descompte en les atraccions a l’aire lliure que s’aplica des del dia 22 d’abril fins al 31 de maig.

El president i cofundador de Tiqets diu, “durant l’any passat, molts de nosaltres vam valorar més les activitats a l’aire lliure. Aquest Dia de la Terra volem que la gent pugui explorar més l’entorn natural, més enllà d’anar al parc a l’altre costat del carrer. Per això ens hem associat amb algunes de les atraccions exteriors més belles del món, des de Montserrat fins als jardins de Vila Gregoriana a Itàlia, per portar el millor de la naturalesa”.

  • 22 d’abril a les 14:30h: Telefèric de Montserrat 

El L’Aeri de Montserrat és molt més que un telefèric, és tota una experiència que permet veure, a vista d’ocell, els paisatges més bonics de l’entorn màgic de la muntanya de Montserrat. És el telefèric en funcionament més antic d’Espanya, està en marxa des de 1930.

En el Dia de la Terra l’Aeri ofereix un vol virtual màgic per viure l’emoció de la pujada a Montserrat. El trajecte inclou una visita exclusiva a l’abadia de Montserrat i a La Moreneta.

Aquest recorregut estarà guiat per un expert de l’Aeri que respondrà les preguntes i dubtes dels qui s’endinsin en aquest viatge tan especial. Com destaca Héctor García, director de l’Aeri de Montserrat, “volem oferir l’emoció de pujar a Montserrat en un mitjà sostenible respectuós amb el medi ambient”.

Per més informació, visita promotourist.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details