La Nit de Bruixes d’Altafulla

LA NIT DE BRUIXES D’ALTAFULLA

( DATES PER CONFIRMAR )

La Nit de Bruixes d’Altafulla compleix la 19a edició carregada d’activitats pels dies 28 i 29 de juny

Les bruixes, el tarot i l’esoterisme tornaran els dies 28 i 29 de juny, a la Vila Closa d’Altafulla. La Nit de Bruixes compleix enguany la 19a edició i la regidoria de Turisme ha presentat un ampli programa carregat d’espectacles, conferències i rituals vinculats al món esotèric i místic dirigit al públic familiar.

La mostra manté el format de dues jornades, divendres i dissabte, i s’espera que novament sigui un revulsiu pel turisme, que cada any s’apropa a Altafulla per conèixer de prop totes les activitats originals que s’hi duen a terme.

El mercat esotèric amb més tradició i renom del territori manté el nivell de les anteriors edicions i incorpora millores en la zona del mercat i en la programació. D’aquestes activitats destaca la posada en escena on s’explicarà el paper destacat que tenia la màgia, les bruixes i l’esoterisme en els segles XVIII i XIX.

També tindrà cabuda la mostra d’oficis i el mercat encantat, esotèric i artesà als carrers de la Vila Closa, decorats per recrear un ambient embruixat. Paral·lelament també hi haurà altres activitats, com concerts, exposicions, entre d’altres.

Per més informació, visita www.altafulla.cat

*Fotografies de l’Ajuntament d’Altafulla

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details