La Nit de Bruixes d’Altafulla

LA NIT DE BRUIXES D’ALTAFULLA

( DATES PER CONFIRMAR )

La Nit de Bruixes d’Altafulla compleix la 19a edició carregada d’activitats pels dies 28 i 29 de juny

Les bruixes, el tarot i l’esoterisme tornaran els dies 28 i 29 de juny, a la Vila Closa d’Altafulla. La Nit de Bruixes compleix enguany la 19a edició i la regidoria de Turisme ha presentat un ampli programa carregat d’espectacles, conferències i rituals vinculats al món esotèric i místic dirigit al públic familiar.

La mostra manté el format de dues jornades, divendres i dissabte, i s’espera que novament sigui un revulsiu pel turisme, que cada any s’apropa a Altafulla per conèixer de prop totes les activitats originals que s’hi duen a terme.

El mercat esotèric amb més tradició i renom del territori manté el nivell de les anteriors edicions i incorpora millores en la zona del mercat i en la programació. D’aquestes activitats destaca la posada en escena on s’explicarà el paper destacat que tenia la màgia, les bruixes i l’esoterisme en els segles XVIII i XIX.

També tindrà cabuda la mostra d’oficis i el mercat encantat, esotèric i artesà als carrers de la Vila Closa, decorats per recrear un ambient embruixat. Paral·lelament també hi haurà altres activitats, com concerts, exposicions, entre d’altres.

Per més informació, visita www.altafulla.cat

*Fotografies de l’Ajuntament d’Altafulla

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes