La Festa del Bolet a Seva

LA FESTA DEL BOLET A SEVA

( DATES PER CONFIRMAR )

Seva gaudeix de varies riqueses però la més important és la qualitat de la seva índole natural, la qual fa que les excursions i activitats a l’aire lliure prenguin un important protagonisme al municipi. I que en plena temporada de bolets es converteixi en un indret ideal per sortir a buscar-ne.

Per aquesta raó i amb l’objectiu de potenciar aquesta tradició boletaire, celebra la Festa del Bolet a Seva.

L’esdeveniment té lloc al centre històric de la vila, format per cases tradicionals, algunes d’elles de pedra i carrerons estrets. D’aquesta manera, a més de gaudir de la fira, també es tindrà l’oportunitat de conèixer i endinsar-se en la petita localitat plena d’encant i pròpia de la Catalunya Central.

La festa és coneguda pel seu caire artesanal, popular i de gastronomia i vi.

S’hi viu un tarannà divers on podràs ser present al concurs de recerca de bolets, xerrades, degustacions, activitats i actuacions pensades per a tots els públics.

A més, hi ha una cinquantena de parades de productes autòctons i artesanals del poble i es reparteixen unes 2.000 racions de bolets en diverses degustacions. Així doncs, el món micològic envolta tot el marc temàtic de la fira que, any rere any, va augmentant el nombre d’assistents de diversos indrets de Catalunya.

A més, en cada edició de la Festa del Bolet s’hi afegeixen noves propostes i activitats per tal de sumar-hi un atractiu extra.

Els seus organitzadors estan orgullosos de poder reunir tanta gent perquè gaudeixi dels bolets del seu territori i dels espais tan emblemàtics que tenen. I és que cada any augmenta el nombre de visitants i també de firaires i això significa que la fira es troba en un moment de bona salut.

Cartell de l’esdeveniment

Per més informació, visita www.seva.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details