La Cuina del Bolet del Berguedà

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons catalunya que fer catalunya agenda turistica propostes

LA CUINA DEL BOLET DEL BERGUEDÀ

( DATES PER CONFIRMAR )

Des de mitjans de setembre s’inicia la IX campanya de la Cuina del Bolet del Berguedà, amb la participació de 18 restaurants de diferents municipis del Berguedà, que s’allargarà fins que la florida de bolets de temporada ho permeti.

Aquesta campanya pretén implicar els establiments de restauració en actuacions col·lectives de promoció i difusió de la gastronomia de la comarca.

Els restaurants participants son de tipologia molt diferent, des de la cuina més tradicional i casolana fins a la cuina més moderna i ofereixen menús des dels més senzills fins a complexes menús degustació molt elaborats.

Així mateix també trobem una gran varietat de preus. Tot això ens permet oferir un gran ventall de menús perquè els visitants puguin triar entre moltes opcions diferents.

Els restaurants participants ofereixen un menú que incorpora els bolets de temporada com a producte estrella.

La condició que es posa als establiments és que en el menú que elaborin, hi regni el bolet, sigui de la variant que sigui.

Es realitzaran activitats, fires, mercats i festes del bolet per tota la comarca, per tal de disposar d’un element promocional que aglutini totes aquelles actuacions que es fan arreu dels municipis del Berguedà entorn al Bolet.

Els esdeveniments destacats son els mercats de Cal Rosal i Guardiola de Berguedà, la festa del bolet de Vilada, el Berga Bolet, la fira del bolet de la Pobla de Lillet i el concurs de boletaires de Puigventós; se’n destaca les Jornades del Bolet de Capolat que enguany es realitzaran per primera vegada.

Per més informació, visita www.cuinadelbolet.com
Visualitza el fulletó de restaurants aquí

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

Anuncia't