Jornades Gastronòmiques

“LA PART ALTA SOMRIU A LA CRISI”

Han començat les Jornades gastronòmiques “La Part Alta somriu a la crisi” i es celebraran durant tot el mes de febrer.

Aquestes jornades tornen a la ciutat de Tarragona amb forces renovades. Iniciativa, que arriba enguany a la seva 11a edició, busca obrir les portes dels restaurants i cellers al llarg de tot el febrer.

Els restaurants membres de l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA), organitzadors de les jornades, oferiran diferents menús degustació a preus reduïts maridats amb vins del territori.

En aquest nova edició participen amb un total de nou diferents restaurants de la ciutat: d’una banda, Àpats Quattros, Frida, Palau del Baró, Racó de l’Abat i Merceria 34, que proposen menús degustació a un preu de 24 €; d’altra banda, AQ, Arcs, Lola Bistro i Seasons, que ofereixen una línia de preu de 35 €, seguint el mateix format de menú degustació.

Tots els menús estaràs acompanyats amb un total de vuit vins del territori, a més d’un cava i la cervesa Inèdit de Damm. I els cellers participants són: Cal Bessó, R. Raventós, Pinord, Clos Berenguer, Baronia del Montsant, Cairats i Covides.

A més de l’àpat, els cellers participants oferiran una ampolla de vi extra, igual a la que els clients escullin per al menjar, perquè s’emportin a casa. Així s’espera no només promocionar els cellers de la zona, sinó també fomentar la cultura del vi a Tarragona.

Des de l’organització és remarca la gran feina feta a l’hora d’adaptar-se a les mesures sanitàries per la pandèmia del coronavirus.

Descarrega’t els diferents MENÚS DESGUTACIÓ

Organitza:

Associació de Restaurants de la Part Alta de Tarragona

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes