Jornades Gastronòmiques

“LA PART ALTA SOMRIU A LA CRISI”

Han començat les Jornades gastronòmiques “La Part Alta somriu a la crisi” i es celebraran durant tot el mes de febrer.

Aquestes jornades tornen a la ciutat de Tarragona amb forces renovades. Iniciativa, que arriba enguany a la seva 11a edició, busca obrir les portes dels restaurants i cellers al llarg de tot el febrer.

Els restaurants membres de l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA), organitzadors de les jornades, oferiran diferents menús degustació a preus reduïts maridats amb vins del territori.

En aquest nova edició participen amb un total de nou diferents restaurants de la ciutat: d’una banda, Àpats Quattros, Frida, Palau del Baró, Racó de l’Abat i Merceria 34, que proposen menús degustació a un preu de 24 €; d’altra banda, AQ, Arcs, Lola Bistro i Seasons, que ofereixen una línia de preu de 35 €, seguint el mateix format de menú degustació.

Tots els menús estaràs acompanyats amb un total de vuit vins del territori, a més d’un cava i la cervesa Inèdit de Damm. I els cellers participants són: Cal Bessó, R. Raventós, Pinord, Clos Berenguer, Baronia del Montsant, Cairats i Covides.

A més de l’àpat, els cellers participants oferiran una ampolla de vi extra, igual a la que els clients escullin per al menjar, perquè s’emportin a casa. Així s’espera no només promocionar els cellers de la zona, sinó també fomentar la cultura del vi a Tarragona.

Des de l’organització és remarca la gran feina feta a l’hora d’adaptar-se a les mesures sanitàries per la pandèmia del coronavirus.

Descarrega’t els diferents MENÚS DESGUTACIÓ

Organitza:

Associació de Restaurants de la Part Alta de Tarragona

Event Details
Leave a Comment

Event Details