IV Jornades dels Fideus Rossejats de la Cala

IV JORNADES DELS FIDEUS ROSSEJATS DE LA CALA

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar són l’aparador dels productes de la seva llotja i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors.

Els seus protagonistes són les diferents varietats de peixos blaus de la nostra costa i els nostres cuiners que, amb les seves tècniques tant clàssiques com modernes, ens delectaran amb els diferents menús que oferiran durant les jornades gastronòmiques.

Aquestes jornades estan impulsades per les Àrees de Turisme d’aquestes poblacions, que treballen conjuntament per a oferir als nostres visitants aquest producte gastronòmic de gran qualitat a preus assequibles.

A part de promocionar la gastronomia local, també tenen l’objectiu de dinamitzar l’activitat turística i pesquera de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

Aquest plat de fideus, cuinats a l’estil mariner, és habitual a les barques i a les cases caleres des de temps immemorials, donada la relació amb el mar i la pesca.

El brou de peix és l’element més important d’aquest plat que, com passa amb l’arrossejat, un altre dels plats típics de la gastronomia marinera, es complementa amb un bon plat de peix i patates.

Una quarantena de cuiners aficionats són els encarregats de mostrar a tots els visitants les diverses maneres de cuinar els fideus rossejats al Port de l’Ametlla de Mar. També, durant tot el matí, hi ha un equip de cuiners que s’encarreguen de cuinar i servir fideus en forma de degustacions perquè ningú marxi sense haver tastat el característic plat pescador.

Per a més informació, visita www.ametllamar.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
  • Data d'inici
    21 de maig de 2021
  • Data final
    30 de maig de 2021
  • Estat
    Anteriors
  • Comarca
  • Categoria
  • Situació
    Port de l'Ametlla de Mar
  • Telèfon
    977456477
  • Correu electrònic
    turisme@ametllamar.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

Anuncia't