Jornades Gastronòmiques del Llagostí

JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL LLAGOSTÍ A ALCANAR

Del 27 de maig al 19 de juny, se celebren les jornades del llagostí a Alcanar, amb la participació de més de 14 restaurants de la zona.

Organitzades per l’Ajuntament d’Alcanar i el Col·lectiu Gastronòmic d’Alcanar i les Cases, aquestes jornades que tenen l’objectiu de fer valdre un producte de referència a la costa ebrenca com és el llagostí i promocionar el municipi com a destinació turística gastronòmica.

El preu del menú oscil·la entre els 30 i 66 euros, incloent-hi el llagostí com a ingredient principal.

Llagostins a la crema, tàrtar de llagostí o mató torrat amb llagostí… seran uns dels exemples dels deliciosos àpats que et podran oferir els diferents restaurants que hi participen. El menú de les jornades es completa amb postres casolanes i vins de la denominació d’origen (DO) Terra Alta.

Valorat i reconegut arreu, el llagostí arriba a les taules dels restaurants canareus amb una cuina de tota la vida i alhora innovadora que va des del ranxo de barca o els arrossos més tradicionals fins a les propostes més creatives, enginy dels membres del Col·lectiu Gastronòmic.

Els restaurants que participaran en aquesta edició són: El Racó del Port,  Can Manel, Casa Lupe, Casa Ramon, El Faro, El Nàutic, La Mar, La Marinada, Les Palmeres, Lo Pouet, els Jardins del Tancat, Casa Esquerra, Citrus i Magda Espai Gastronòmic.

Organitza:

       

Event Details
Leave a Comment

Event Details