Jornades Gastronòmiques del Llagostí

JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL LLAGOSTÍ A ALCANAR

( DATES PER CONFIRMAR )

El 24 de maig al 23 de juny, se celebren les jornades del llagostí a Alcanar, amb la participació de 14 restaurants de la zona.

Organitzades per l’Ajuntament d’Alcanar i el Col·lectiu Gastronòmic d’Alcanar i les Cases, aquestes jornades que tenen l’objectiu de fer valdre un producte de referència a la costa ebrenca com és el llagostí i promocionar el municipi com a destinació turística gastronòmica.

Treballem de la mà del Col·lectiu Gastronòmic per tal de promoure els productes de quilòmetres zero i posicionar-nos com una destinació gastronòmica de referència”, ha explicat el regidor de Turisme, Jordi Monfort.

El preu del menú oscil·la entre els 23 i 40 euros, incloent-hi el llagostí com a ingredient principal.

Llagostins a la crema, tàrtar de llagostí o mató torrat amb llagostí seran uns dels exemples dels deliciosos àpats que et podran oferir els diferents restaurants que hi participen. El menú de les jornades es completa amb postres casolanes i vins de la denominació d’origen (DO) Terra Alta.

Els restaurants que participen en aquesta edició són: Bitácora, Can Manel, Casa Lupe, Casa Ramon, El Faro, El Mesón del Mar, Nàutic, La Mar, La Marinada, Les Palmeres, Lo Pouet i Tancat de Codorniu de les Cases; el Club de Tennis d’Alcanar-Platja i La Costa, d’Alcanar.

Programa de les jornades

Organitza:

       

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't