Jornades Gastronòmiques del Llagostí

JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL LLAGOSTÍ A ALCANAR

El 28 de maig al 22 de juny, se celebren les jornades del llagostí a Alcanar, amb la participació de 14 restaurants de la zona.

Organitzades per l’Ajuntament d’Alcanar i el Col·lectiu Gastronòmic d’Alcanar i les Cases, aquestes jornades que tenen l’objectiu de fer valdre un producte de referència a la costa ebrenca com és el llagostí i promocionar el municipi com a destinació turística gastronòmica.

“Aquestes jornades i  totes les accions conjuntes que s’han desenvolupat són un bon exemple dels fruits que la col·laboració entre l’Ajuntament i el Col·lectiu pot donar quan es treballa amb motivació i amb un objectiu compartit”, comenta Maribel Fibla, portaveu del Col·lectiu Gastronòmic d’Alcanar i les Cases.

El preu del menú oscil·la entre els 30 i 66 euros, incloent-hi el llagostí com a ingredient principal.

Llagostins a la crema, tàrtar de llagostí o mató torrat amb llagostí seran uns dels exemples dels deliciosos àpats que et podran oferir els diferents restaurants que hi participen. El menú de les jornades es completa amb postres casolanes i vins de la denominació d’origen (DO) Terra Alta.

Els restaurants que participen en aquesta edició són: El Racó del Port,  Can Manel, Casa Lupe, Casa Ramon, El Faro, El Nàutic, La Mar, La Marinada, Les Palmeres, Lo Pouet, els Jardins del Tancat, Casa Esquerra, Citrus i Magda Espai Gastronòmic.

Programa de les jornades

Organitza:

       

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

Anuncia't