Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià

JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL CAMÍ IGNASIÀ

Arriba la 5a edició de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià.

Els dies 11 i 12 de juny la vila acull l’oportunitat perfecta per conèixer els productes gastronòmics i la cultura culinària entorn el camí Ignasià.

Les Jornades tenen l’objectiu de donar a conèixer el camí que va de Loiola (País Basc) a Manresa però també la seva gastronomia promocionant l’àmplia oferta que té la comarca.

La gastronomia de Manresa és un dels actius turístics del territori, i a partir de les jornades, promou a l’exterior la ciutat i el seu entorn, hi genera dinamisme comercial i implica els sectors el territori vinculats a la restauració.

A banda de la promoció gastronòmica d’aquesta comarca de la Catalunya Central, també es dóna protagonisme al Camí Ignasià, que uneix la ciutat natal d’Ignasi amb Manresa al llarg de 650 km passant per Navarra, La Rioja i Aragó.

L’actual edició ve guiada per l’equip de Pep Palau, Von Arend i Associats, i s’aposta per la gastronomia dels territoris per on passa el Camí Ignasià, donant protagonisme a les propostes d’Euskadi, l’origen del camí.

Així doncs, no et perdis aquestes jornades, ja que són l’oportunitat perfecta per conèixer els productes típics de Manresa i la cultura culinària que gira al voltant del camí Ignasià!

Per més informació, visita www.manresaturisme.cat/cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details