Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons catalunya que fer catalunya agenda turistica proposta

JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL CAMÍ IGNASIÀ

( DATES PER CONFIRMAR )

Arriba la 3a edició de les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià.

Els dies 22 i 23 de novembre la vila acull l’oportunitat perfecta per conèixer els productes gastronòmics i la cultura culinària entorn el camí Ignasià.

Les Jornades se celebren en el marc del projecte Manresa 2022 i tenen l’objectiu de donar a conèixer el camí que va de Loiola a Manresa però també la seva gastronomia promocionant l’àmplia oferta que té la comarca.

La gastronomia de Manresa és un dels actius turístics del territori, i a partir de les jornades, promou a l’exterior la ciutat i el seu entorn, hi genera dinamisme comercial i implica els sectors el territori vinculats a la restauració.

A banda de la promoció gastronòmica d’aquesta comarca de la Catalunya Central, també es dóna protagonisme al Camí Ignasià, que uneix la ciutat natal d’Ignasi amb Manresa al llarg de 650 km passant per Navarra, La Rioja i Aragó.

Així doncs, receptes originals del temps de Sant Ignasi també hi són presents: Brou del Pelegrí, vins, dolços i varietats de la DO Pla de Bages.

Aquest any, les Jornades acolliran “D’Ignasi a Ignasi”, un recorregut històric i gastronòmic al llarg de cinc segles a la ciutat de Manresa basat en la figura d’Ignasi de Loiola i Ignasi Domènech, cuiner manresà que posicionà la cuina catalana al món.

Així doncs, no et perdis aquestes jornades, ja que són l’oportunitat perfecta per conèixer els productes típics de Manresa i la cultura culinària que gira al voltant del camí Ignasià!

Per més informació, visita www.manresaturisme.cat/cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  20 de novembre de 2020
 • Data final
  21 de novembre de 2020
 • Estat
  Anteriors
 • Comarca
 • Categoria
 • Situació
  Carrer de Castelladral, 5, 08243 Manresa, Barcelona
 • Telèfon
  93 878 23 00
 • Correu electrònic
  turisme@manresaturisme.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

Anuncia't