Jornades Gastronòmiques del Calamar d’Arenys de Mar

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons catalunya que fer catalunya agenda turistica propostes

28ª EDICIÓ DE LES JORNADES GASTRONÒMIQUES CALAMARENYS

Plats i menús elaborats amb calamar d’Arenys, que del 12 d’octubre al 12 de novembre es podran degustar als diferents restaurants participants d’Arenys de Mar.

Durant les Jornades, us proposen tastar les diferents propostes dels restaurants de la vila que es dediquen, des de fa molts anys, a cuinar plats elaborats amb el peix d’Arenys.

A més a més, s’ofereix tota una sèrie d’activitats, com itineraris de natura, coneixement de l’activitat portuària, degustació de tapes al mercat, contes, xerrades i divulgació científica.

La direcció de les Jornades és a càrrec de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, amb la col·laboració d’altres regidories, de l’Associació de Restauradors d’Arenys de Mar i de diferents restaurants, allotjaments, comerços i associacions de la vila.

El Calamarenys també es complementa amb un programa d’activitats per fer atractiva la visita a Arenys de Mar i posar en relleu la realitat marinera de la vila.

D’aquesta manera no només es potencia l’element gastronòmic sinó que també s’ofereix una descoberta de la vila i la seva gent, sempre oberta a fer-vos gaudir d’Arenys de Mar.

Consulta aquí el programa

Consulta aquí les propostes dels restaurants participants

Per a més informació, visita www.arenysdemar.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details