Jornades Gastronòmiques d’Altafulla

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons catalunya que fer catalunya agenda turistica proposta

JORNADES GASTRONÒMIQUES D’ALTAFULLA

( DATES PER CONFIRMAR )

La 12a edició de les Jornades Gastronòmiques d’Altafulla se celebrarà del 25 d’octubre a l’11 de novembre.

La cita gastronòmica de tardor manté les dates de l’any passat, amb la voluntat de tornar a encabir-la dins del programa d’actes de la Festa Major de Sant Martí. Ho fa, però, d’una manera ben diferent a la de les darreres edicions, ja que enguany canvia de format i de temàtica.

La regidora de Comerç i Turisme, Natalia Sanz, ha avançat que el consistori s’ha inclinat cap a un canvi de format des del primer dia. De fet, el tret de sortida consistirà en un maridatge de música i vins i cerveses del territori, algunes d’elles elaborades a Altafulla, que pretén incitar la ciutadania a participar de la iniciativa.

La novetat més destacada d’aquesta dotzena edició gira entorn de l’eix temàtic. La regidoria de Comerç, de la mà d’onze bars i restaurants, ha apostat per substituir la garrofa com a denominador comú dels diferents àpats que s’ofereixen per les plantes aromàtiques del Baix Gaià com la farigola, l’espígol, el romaní, la menta gorda, el fonoll i la sàlvia.

La idea, segons Natalia Sanz, és “reintroduir les diverses espècies autòctones a les nostres cuines”.

Els preus dels menús oscil·la entre els 20 i 30 euros. També hi ha l’opció d’escollir un únic plat, que anirà dels 8 als 12 €; o bé, postres, dels 3 als 5 €. Els comensals podran participar en un concurs de fotografia a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram amb l’etiqueta #aromatiques2019.

Per més informació, visita www.altafulla.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes