Jornades Gastronòmiques d’Altafulla

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons catalunya que fer catalunya agenda turistica proposta

JORNADES GASTRONÒMIQUES D’ALTAFULLA

( DATES PER CONFIRMAR )

La 12a edició de les Jornades Gastronòmiques d’Altafulla se celebrarà del 25 d’octubre a l’11 de novembre.

La cita gastronòmica de tardor manté les dates de l’any passat, amb la voluntat de tornar a encabir-la dins del programa d’actes de la Festa Major de Sant Martí. Ho fa, però, d’una manera ben diferent a la de les darreres edicions, ja que enguany canvia de format i de temàtica.

La regidora de Comerç i Turisme, Natalia Sanz, ha avançat que el consistori s’ha inclinat cap a un canvi de format des del primer dia. De fet, el tret de sortida consistirà en un maridatge de música i vins i cerveses del territori, algunes d’elles elaborades a Altafulla, que pretén incitar la ciutadania a participar de la iniciativa.

La novetat més destacada d’aquesta dotzena edició gira entorn de l’eix temàtic. La regidoria de Comerç, de la mà d’onze bars i restaurants, ha apostat per substituir la garrofa com a denominador comú dels diferents àpats que s’ofereixen per les plantes aromàtiques del Baix Gaià com la farigola, l’espígol, el romaní, la menta gorda, el fonoll i la sàlvia.

La idea, segons Natalia Sanz, és “reintroduir les diverses espècies autòctones a les nostres cuines”.

Els preus dels menús oscil·la entre els 20 i 30 euros. També hi ha l’opció d’escollir un únic plat, que anirà dels 8 als 12 €; o bé, postres, dels 3 als 5 €. Els comensals podran participar en un concurs de fotografia a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram amb l’etiqueta #aromatiques2019.

Per més informació, visita www.altafulla.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details