Jornades Gastronòmiques de l’Oli Nou de Cambrils

9a EDICIÓ DE LES JORNADES GASTRONÒMIQUES DE L’OLI NOU D’OLIVA VERGE EXTRA

La Cooperativa Agrícola de Cambrils i el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament organitzen les Jornades de l’Oli de Cambrils, aprofitant el creixent interès per les qualitats d’un producte que ens és propi i que marida a la perfecció amb la naturalesa i la qualitat de cuina de Cambrils.

Aprofitant també el gran nombre de persones que, any rere any, s’interessen per la Festa de l’Oli nou que es porta a terme des de fa anys en el nostre municipi.

Restaurants participants: Bec d’Or, Brisas de Mar, Ca la Puri, Cal Tendre,  Can Jordi, Can Solé, Casa Macarrilla 1966, Classico Duomo, Club Nàutic Cambrils,  Dofí Verd, Duomo, El Capi, Gami | Kupela, La Confraria del Port, La Palmera de la Llosa, Las Cadenas, Les Barques, L’Original, Miquel, Miramar, Rincón de Diego, Sotacel, Taberna Lekeitio, Xiringuito Restaurant del Mar.

Durant la campanya, els 25 restaurants participants oferiran en primícia pa amb oli nou de la Cooperativa Agrícola de Cambrils com a aperitiu.

Enguany, com a novetat, tasta les postres de les Jornades: Gelat de vainilla amb oli d’olica verge extra macerat amb roses, que alguns dels restaurants participants ofereixen durant la campanya.

Del 28 d’octubre al 6 de novembre, vine a Cambrils per tastar l’oli extra verge d’oliva!

Visualitza i descarrega’t el programa aquí

Per a més informació, visita www.cambrils-turisme.com
Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details