Activitat familiar “Fassineja”

ACTIVITAT FAMILIAR “FASSINEJA”

La Fassina és una autèntica fàbrica restaurada, on es pot conèixer el procés d’elaboració de l’aiguardent. Pertany al Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya.

“FASSINEJA” és una nova visita-taller familiar que s’ofereix al Museu Fassina Balanyà de l’Espluga de Francolí. Es tracta d’una visita amb una mirada diferent, destinada als infants i adolescents, on podran endinsar-se en espais restringits pel públic general i podran tocar i olorar molts productes relacionats amb l’antiga fàbrica d’aiguardent de la Fassina Balanyà.FASSINEJA

Descobriran de primera mà com funcionava l’antiga destil·leria i com es reciclava i reutilitzaven les restes del producte base de la fàbrica, que era la brisa (rapa, pell i pinyol del raïm).

Tot seguit, per posar-ho en pràctica les famílies podran Fassinejar amb el taller d’elaboració de la seva pròpia colònia i hidrogel. Ho faran amb fruites i herbes aromàtiques que ells mateixos hauran collit. Per elaborar diferents aromes s’utilitzaran olis essencials, introduint-los en l’aromateràpia.

La visita també inclou una destil·lació en directe amb d’un alambí de vidre, un tast de licors pels adults i un davantal de Fassineja per tots els participants. Activitat dirigida a totes les edats, però recomanat a partir dels 5 anys fins adolescents, on tots els membres de la família, inclosos els adults, participaran de l’experiència.

  • Data: Diumenge 16 de maig a les 10.30h
  • Preu: 4.70€/persona.

L’activitat tindrà una durada de 1.30h i l’aforament estarà limitat a 3 unitats familiars

Per a més informació, visita www.esplugaturisme.cat

Organitza:

ajuntament de l'espluga de Francolí

Event Details
Leave a Comment

Event Details