Jornades d’Arqueologia de la Catalunya Central

VI JORNADES D’ARQUEOLOGIA  DE LA CATALUNYA CENTRAL A BERGA

Les Jornades d’Arqueologia es van iniciar l’any 2010 amb l’objectiu de ser un punt de trobada de professionals de l’arqueologia i la ciència, entre altres, així com de totes aquelles persones interessades a conèixer i compartir l’activitat arqueològica a les comarques de l’Anoia, el Bages, el Berguedà, el Moianès, Osona i el Solsonès.

El format de les jornades s’estructura en tres blocs:

  • Un primer està dedicat al lloc on es desenvolupen les jornades i pretén posar en valor l’estat actual de la recerca arqueològica i paleontològica a la comarca del Berguedà i les seves perspectives de futur.
  • En un segon bloc es presentaran les intervencions arqueològiques i paleontològiques més rellevants, dins del període 2018-2021, portades a terme a la resta de comarques de la Catalunya Central: l’Anoia, el Bages, el Moianès, Osona i el Solsonès.
  • Finalment, es farà una visita guiada al jaciment de Sant Pere de Casserres, un dels jaciments més emblemàtics d’aquesta zona del territori català, amb una àmplia cronologia al voltant del món romà i medieval, i que actualment es troba en procés d’estudi i recuperació.
Informació adient:

Visualitza i descarrega ‘t el programa.
Per a més informació, visita www.ajberga.cat

Organitza:

Event Details
Photos
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes