Jornades d’Arqueologia de la Catalunya Central

VI JORNADES D’ARQUEOLOGIA  DE LA CATALUNYA CENTRAL A BERGA

Les Jornades d’Arqueologia es van iniciar l’any 2010 amb l’objectiu de ser un punt de trobada de professionals de l’arqueologia i la ciència, entre altres, així com de totes aquelles persones interessades a conèixer i compartir l’activitat arqueològica a les comarques de l’Anoia, el Bages, el Berguedà, el Moianès, Osona i el Solsonès.

El format de les jornades s’estructura en tres blocs:

  • Un primer està dedicat al lloc on es desenvolupen les jornades i pretén posar en valor l’estat actual de la recerca arqueològica i paleontològica a la comarca del Berguedà i les seves perspectives de futur.
  • En un segon bloc es presentaran les intervencions arqueològiques i paleontològiques més rellevants, dins del període 2018-2021, portades a terme a la resta de comarques de la Catalunya Central: l’Anoia, el Bages, el Moianès, Osona i el Solsonès.
  • Finalment, es farà una visita guiada al jaciment de Sant Pere de Casserres, un dels jaciments més emblemàtics d’aquesta zona del territori català, amb una àmplia cronologia al voltant del món romà i medieval, i que actualment es troba en procés d’estudi i recuperació.
Informació adient:

Visualitza i descarrega ‘t el programa.
Per a més informació, visita www.ajberga.cat

Organitza:

Event Details
Photos
Leave a Comment

Event Details