X Festival de Cinema de Terror a Sabadell

X FESTIVAL DE CINEMA DE TERROR A SABADELL

El Festival de Cinema de Terror de Sabadell porta des del 2012 els millors films i curts del gènere a la ciutat, en pantalla gran i VOSE com es van concebre. 

El  festival coincidint amb la seva Decesa edició, celebra el Segon Concurs de curtmetratges de ficció juvenil.

Hi tenen cabuda tots els curtmetratges de gènere de Terror, Gore, Thriller, Fantàstic, Ciència-Ficció o Freak, en totes les seves accepcions i variants.

Cinema de Terror
El programa serà el següent:
  • Marató de dilluns 14: als Cinemes Imperial, a partir de les 19:15 h podràs gaudir de la inauguració i projecció de 13 curts a competició.
  • Marató de dimarts 15: a l’Auditori Fundació Caixa Sabadell, plataforma per la llengua. A partir de les 19:15 h, projecció de la Vampira de Barcelona i de 60 segons.
  • Marató de dimecres 16: A l’Auditori Fundació Caixa Sabadell, a partir de les 19:30 h, projecció de 14 curts a competició.
  • Marató de dijous 17: Als cines Imperial, a partir de les 20h, és durà a terme la Projecció CineClub. A l’Auditori Fundació Caixa Sabadell, a partir de les 19 h hi haurà la presentació del Llibre ¿Quién vive?, amb una projecció de col·laboració especial.
  • Marató de divendres 18: a partir de les 16:30 h, presentació i projecció de micrometratges finalistes. Projecció de curts a competició. Projectes d’una vintena de curts (amb sorpreses).
  • Marató de dissabte 19: a la Biblioteca Vapor Badia, a partir de les 10 h, hi haurà jocs de taula de terror – La Foguera. Als Cinemes Imperial, a partir de les 11h, matinal infantil, patrocinat per Platafomra per la llengua. A partir de les 16:30 h Presentació més Projecció microsurts: Amulet, Són, Menja True i Psyco Goreman amb un preu de 15€.

Compra ja la teva entrada i no et quedis sense!

Per més informació i per consultar el programa, visita sabadellfilmfestival.com

Organitza:

Resultado de imagen de festival cinema del terror logo

Event Details
Leave a Comment

Event Details