IX Festival de Cinema de Terror a Sabadell

IX FESTIVAL DE CINEMA DE TERROR A SABADELL

El Festival de Cinema de Terror de Sabadell porta des del 2012 els millors films i curts del gènere a la ciutat, en pantalla gran i VOSE com es van concebre. 

El  festival coincidint amb la seva Novena edició, celebra el Primer Concurs de curtmetratges de ficció.

Hi tenen cabuda tots els curtmetratges de gènere de Terror, Gore, Thriller, Fantàstic, Ciència-Ficció o Freak, en totes les seves accepcions i variants.

Preus:
  • Marató de divendres: aquesta entrada et permetrà veure la marató clàssica de divendres 13 de març a l’Estruch, enguany centrada en el gènere slasher i per només 5 €.
  • Marató de dissabte: amb aquest tipus podràs veure la gran marató de dissabte 14 de març en els Cinemes Imperial i per només 14 €.
  • Abonament per a les maratons: dóna dret a assistir a les dues maratons per un preu reduït de 15 €, però només estaran disponibles fins a esgotar existències. 

Compra ja la teva entrada i no et quedis sense! Pots arriscar i comprar-presencialment en format físic el mateix dia de les maratons. En qualsevol cas, t’esperem al festival amb la il·lusió de sempre, per gaudir junts  el terror en pantalla gran.

Per més informació, visita sabadellfilmfestival.com

Organitza:

Resultado de imagen de festival cinema del terror logo

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

Anuncia't