Isard Fest Sant Hilari Sacalm

ISARD FEST

Isard Fest és un festival amb unes característiques úniques que el desmarquen de la resta de festivals d’estiu. És una aposta innovadora pel talent emergent català i per revaloritzar i redescobrir el ric paisatge natural de les Guilleries i Sant Hilari Sacalm, l’epicentre d’aquest festival.

Després de molts mesos marcats per la pandèmia de la COVID-19, un festival com l’Isard Fest és més que necessari perquè pocs festivals ofereixen l’opció de poder tornar a establir un vincle amb la natura i, també, gaudir la cultura, un dels sectors més tocats per les restriccions sanitàries.
El concepte de l’Isard Fest neix del desig de crear un espai artístic en un entorn natural gairebé idíl·lic on poder gaudir de música en directa feta per joves artistes tant locals com d’arreu del territori català.

En la seva primera edició, Isard Fest comptarà amb un ampli ventall d’artistes i estils en el seu cartell que tocaran en una localització privilegiada. Isard Fest és una cita obligatòria per gaudir de música i natura el dissabte 23 de juliol a Sant Hilari Sacalm.

Els menors de 16 anys podràn accedir al festival tot portant el Document d’autorització d’accès i imatge

Per més informació visita www.isardfest.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details