Harpia Medieval de Balaguer

HARPIA MEDIEVAL DE BALAGUER

El propers 27, 28 i 29 de maig Balaguer viurà una nova edició de l’Harpia Balaguer Medieval

Balaguer celebrarà una nova edició de l’Harpia Balaguer Medieval els propers 27, 28 i 29 de maig. Uns dies en que la capital de la Noguera posa en valor el seu passat medieval a través del gran mercat a la plaça Mercadal, visites als espais patrimonials, activitats i la 3a Jornada Pere el Cerimoniós.

Durant les properes setmanes, es farà públic el programa d’aquesta nova edició, on durant un cap de setmana, el centre històric de Balaguer tornarà a l’Edat Mitjana amb una àmplia varietat d’activitats com concerts, balls, folklore, gastronomia, tallers , cercavila, recreació de moments històrics, exposicions i activitats infantils, entre d’altres. Els carrers de la capital de la Noguera també acolliran un mercat medieval que comptarà amb artesans i comerciants.

 

El cartell d’aquest any presenta el medi ambient i l’entorn natural com a protagonistes a través de la representació d’un home i una dona de l’Edat Mitjana a la vora del riu Segre.

Aquesta festa va congregar l’any passat gairebé 28.000 persones, que van participar en les diferents activitats programades com la tradicional ballada de l’Harpia, el Safareig de la Reguetta o el ball de la Galop.

En el marc de la festa Harpia 2022, també se celebrarà la IV Jornada d´Estudis Rei Pere el Cerimoniós, dedicada aquest any als grans fenòmens naturals. Durant la jornada, diferents especialistes explicaran els interrogants i les respostes que s’han anat trobant al llarg de la història i com aquests fenòmens són causa o conseqüència de la climatologia i de l’acció de l’home.

Per a més informació, visita www.balaguer.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details