Gure Sheepdog Trial

GURE SHEEPDOG TRIAL A BARRUERA

Els propers 23, 24 i 25 de setembre  se celebra el Gure Sheepdog Trial! Dins del marc de l’esdeveniment, hi haurà jornades tècniques per a ramaders, el concurs internacional de gossos i més actes socials. Tot això en un dels paratges més bonics del Pirineu català: La Vall de Boí.

El Gure Sheepdog Trial és més que un concurs de gossos pastors. És una manera de fer, sentir i relacionar-nos amb el món del pastoreig. D’àmbit local però amb projecció internacional, s’organitza un concurs on s’uneix el rigor de la competició i l’esperit d’intercanvi entre pastors.

És un esdeveniment on la cultura local també té un paper destacat: es mostra la gastronomia, la música i l’art local per oferir als participants i públic una experiència de 360º.

Un trial és un concurs de pastoreig. Consisteix en una sèrie de proves on els pastors i els seus gossos competeixen per veure quin equip té el millor treball.

El trial de Barruera segueix la normativa ISDS (International Sheepdog Society). Així, tot i que és un esdeveniment festiu, el rigor de la competició està present en tot moment. Els jutges de renom s’encarreguen de posar el llistó ben alt per donar prestigi a la competició.

S’instal·larà una carpa amb servei de bar, lavabos i una zona d’activitats variades com per exemple l’esquilada d’ovelles o demostracions d’esports rurals.

Per a més informació, visita www.guresheepdogtrial.com

Organitza:

Gure Sheepdog Trial.  Escut Ajuntament de la Vall de Boí.     ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE BARRUERA

Event Details
Leave a Comment

Event Details