Gure Sheepdog Trial

GURE SHEEPDOG TRIAL A BARRUERA

Els propers 23, 24 i 25 de setembre  se celebra el Gure Sheepdog Trial! Dins del marc de l’esdeveniment, hi haurà jornades tècniques per a ramaders, el concurs internacional de gossos i més actes socials. Tot això en un dels paratges més bonics del Pirineu català: La Vall de Boí.

El Gure Sheepdog Trial és més que un concurs de gossos pastors. És una manera de fer, sentir i relacionar-nos amb el món del pastoreig. D’àmbit local però amb projecció internacional, s’organitza un concurs on s’uneix el rigor de la competició i l’esperit d’intercanvi entre pastors.

És un esdeveniment on la cultura local també té un paper destacat: es mostra la gastronomia, la música i l’art local per oferir als participants i públic una experiència de 360º.

Un trial és un concurs de pastoreig. Consisteix en una sèrie de proves on els pastors i els seus gossos competeixen per veure quin equip té el millor treball.

El trial de Barruera segueix la normativa ISDS (International Sheepdog Society). Així, tot i que és un esdeveniment festiu, el rigor de la competició està present en tot moment. Els jutges de renom s’encarreguen de posar el llistó ben alt per donar prestigi a la competició.

S’instal·larà una carpa amb servei de bar, lavabos i una zona d’activitats variades com per exemple l’esquilada d’ovelles o demostracions d’esports rurals.

Per a més informació, visita www.guresheepdogtrial.com

Organitza:

Gure Sheepdog Trial.  Escut Ajuntament de la Vall de Boí.     ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE BARRUERA

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes