Grec Festival de Barcelona 2022

FESTIVAL DE BARCELONA ESTIU 2022

El festival de música, dança, circ i teatre de Barcelona arriba a la seva esperada cita anual. El Grec es tracta d’un festival que ja forma part del paisatge de la ciutat i que conecta de ple amb la seva vida artística. L’epicentre és, més que mai, el Teatre Grec, que dóna nom al festival però es podràn veure funcions en multitud d’espais de Barcelona.

És una cita per a tot tipus de públics i inclou un programa de espectacles familiars que invita a disfrutar-los amb els més petits. Un total de 86 espectacles i més de 50 activitats tindran lloc des del 29 de juny fins al 12 d’agost en 55 espais de la ciutat.

La cultura és vista com un conjunt de coneixements i projectes compartits, així doncs, en la programació d’enguany hi ha territoris pròxims i coneguts com: la dansa holandesa, el teatre alemany, el musical anglès, el fado portuguès, els cantautors catalans, el flamenc, l’univers de Fellini, la chanson francesa, però també allunyats en el temps i revisats des d’una mirada actual: textos del segle d’or espanyol, d’Ibsen, de Shakespeare, de Molière i de Safo, al costat de la música de Mahler o Mozart. Temes per reflexionar, com la democràcia, el medi ambient, el racisme, els feixismes, les identitats sexuals, la tecnologia o els problemes fronterers a Europa, i temes que ens fan profundament humans, la poesia, el riure, la il·lusió, la confiança, o l’amor.

Fuerzas Especiales, és un podcast setmanal del Grec que esdevé un espai de conversa sobre el fet escènic i teatral, però també sobre el món en el qual vivim i els assumptes que ens ocupen i preocupen, una proposta que convoca aquestes forces especials que construeixen imaginaris i alternatives des de la ficció i el pensament. Cada episodi s’articula entorn d’una conversa entre dos creadors de l’àmbit escènic o entre un creador teatral i un pensador, un filòsof, un gestor cultural o un escriptor, un diàleg sobre assumptes com la idea d’Europa, els principis i valors que compartim i sobre els fonaments d’unes societats, les nostres, que potser no passen pel seu millor moment.

Descarrega’t el programa oficial de Grec Festival 2022
Per més informació, visita www.barcelona.cat/grec

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details