Gaudeix del millor teatre a Salt

NOVES PROPOSTES TEATRALS PER GAUDIR DE L’ESCENA

Grans noms de l’escena catalana a prop teu

El Teatre de Salt de Girona, presenta una programació d’espectacles per a públic familiar, muntatges de teatre local i amateur, així com projectes socioeducatius i activitats complementàries. En concret, 22 propostes per aquesta nova temporada des del 20 de febrer al 5 de juny del 2021. 

Tot i que és un moment complicat per a la cultura i les actuals mesures sanitàries limiten l’aforament al 50%, des de l’organització s’ha fet un esforç extraordinari per oferir una de les programacions més ambicioses dels darrers anys, pel que fa a rellevància i quantitat d’espectacles.

Descobreix tota la programació i compra les entrades a la web de www.teatredesalt.net

Programació
Smiley – després de l’amor

Aquesta comèdia romàntica tremendament contemporània narra la història d’amor entre l’Àlex i el Bruno, una parella que fa vuit anys que es va enamorar inesperadament i que ara s’enfronta a problemes una mica més madurs, però igual de divertits.

De mares a filles

Una mare (Mont Plans) i una filla (Annabel Totusaus) es retroben a l’habitació d’un hospital després d’haver passat cinc anys sense parlar-se. L’exmembre del Tricicle Paco Mir dirigeix aquesta divertida conversa forçada en la qual la filla descobrirà aspectes inversemblants de la seva mare i, sobretot, de la seva família.

Les aventures del lleó vergonyós

Un dels grups més aclamats pel públic infantil, El Pot Petit, convida els més petits a viure les aventures del lleó vergonyós. Al llarg d’un viatge ben divertit amb titelles i música en directe, el públic descobrirà emocions com l’alegria, la por, la tristesa o la ràbia de la mà del lleó i els seus amics.

Pensem. (Pausa). A la merda!

De vegades ens trobem amb situacions que alimenten les nostres ganes de cridar «a la merda!». En aquesta comèdia tres actors interpreten sis personatges de passeig per un parc d’atraccions en el qual comparteixen un grapat d’històries absurdes, surrealistes, rocambolesques i inversemblants que poden arribar a exasperar qualsevol. Un divertit i irreverent espectacle maquillat d’una estètica clown on enviar-ho tot a pastar fang equival, en realitat, a un clam a viure la vida intensament.

Els Carbonell presenten “Lletra i música”

El teclista dels populars Txarango, en Sergi Carbonell, i el seu pare, l’actor Janot Carbonell, condueixen un espectacle ben personal i alhora generacional. Miren cap al passat per recuperar aquells poemes i cançons que els han deixat empremta, que els evoquen vivències i moments amb una forta càrrega emocional.

Classe

El fill de la Donna i el Brian té 9 anys. El seu mestre diu que li costa aprendre, que li podria anar bé un psicòleg. Però al Brian i a la Donna -que s’acaben de separar- no els ha agradat mai l’escola, ni els professors. Una triple confrontació divertida i punyent observada meticulosament.

Ocaña, reina de las Ramblas 

El dramaturg Marc Rosich confecciona un recorregut nostàlgic pels carrers de Barcelona, que fan de Joan Vázquez la reina de les Rambles. Ocaña, icona dels anys setanta, va esdevenir un activista pioner dels drets LGTBI molt abans que entenguéssim el seu significat, el precursor de tota una manera de viure i d’entendre el món. Joan Vázquez es transforma en Ocaña davant dels ulls dels espectadors en un recital teatralitzat a ritme de copla, que repassa els capítols més importants de la seva vida i també la seva tràgica mort, quan les guspires d’una bengala van encendre la disfressa de rei que portava.

Laberint Striptease

El coreògraf i director Roberto G. Alonso, acompanyat de Jordi Cornudella, s’inspira en l’obra Strip-tease i teatre irregular, de Joan Brossa, en aquest provocador espectacle que combina dansa, teatre, música i transformisme.

Mon petit souvenir

Després de 15 anys despertant els somriures de petits i grans, la companyia La Bleda torna a Salt per fer-nos reviure els records de les vacances d’estiu. La clown Helena Escobar encarna Madame Roulotte, que ens transporta al somni ideal i, al mateix temps, a la divertida realitat.

Els gossos 

Mercè Aránega interpreta la Laura en el dia del seu quarantè aniversari. Anant cap a casa, un fet imprevist al metro li dispara tot un seguit d’interrogants que fan que es replantegi la vida que ha dut fins aleshores. La celebració amb els seus éssers estimats s’acaba convertint en una tragicomèdia en la qual es destapen un munt d’odis, amors, ressentiments i altres secrets que causen el desgavell de l’equilibri familiar. L’autor argentí Nelson Valente ens porta aquest text sobre qüestions que afecten tota la humanitat i dirigeix una brillant interpretació a quatre bandes.

De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda

De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda és una auca ecologista, un fals documental, una cursa desesperada entre escales i replans, una comunitat enfrontada al terrible repte d’organitzar-se abans que l’aigua els arribi al coll.

Sandra

Un escriptor d’èxit (Josep Julien) que porta una vida voluntàriament solitària rep la inesperada visita d’una desconeguda (Elena Tarrats). El seu nom és Sandra i és evident que fuig d’algú o d’alguna cosa. Aquest és el misteriós punt de partida d’un vincle irracional que s’anirà enfortint i que acabarà submergint el protagonista en una trama i un dilema moral propis d’una de les seves novel·les d’intriga.

Cobertura

Guillermo Peñalvar, un director de cinema argentí, ha d’enfrontar-se al passat en ser homenatjat per la pel·lícula que el va dur a la fama i a conèixer la seva actual parella: l’actriu Roxana. Ara, deu anys més tard d’aquell rodatge, la parella pateix una crisi. La Roxana s’ha convertit en una icona feminista a les xarxes socials i la seva carrera professional es troba en el millor moment. En canvi, el Guillermo està vivint un declivi professional.

Els Brugarol 

A cals Brugarol (família de l’alta burgesia catalana), la filla, l’Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer cognom pel de la mare. “No abatrem el patriarcat fins que no ens diguem com la mare que ens ha parit”. Per a l’Antoni Brugarol és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol, un dels cognoms amb més solera de la comarca. Per això recorrerà a tota mena d’argúcies i xantatges perquè l’Anna es faci enrere.

Per més informació visita www.teatredesalt.net

Organitza:

Event Details
 • Start Date
  2 de febrer de 2021 0:00
 • End Date
  5 de juny de 2021 23:59
 • Status
  Expired
 • Location
 • Category
 • Address
  Carrer Sant Jaume, 6-8, 17190, Salt, Girona
Leave a Comment

Event Details
 • Start Date
  2 de febrer de 2021 0:00
 • End Date
  5 de juny de 2021 23:59
 • Status
  Expired
 • Location
 • Category
 • Address
  Carrer Sant Jaume, 6-8, 17190, Salt, Girona