GASTROEBRE, JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LES TERRES DE L’EBRE
Els propers 24 i 25 d’octubre, celebrem el GASTROEBRE 2021 des de Lo Molí de Rosquilles, del municipi de Masdenverge a la comarca del Montsià.
Aquesta nova edició serà inèdita, i la dediquem a la cuina dolça i a la pastisseria, tant a la d’avantguarda i creativa com la clàssica i tradicional. Cuineres i cuiners, pastisseres i pastissers, gelaters, flequers… Més d’una vintena dels millors i més prestigiosos professionals catalans es trobaran de nou en el nostre escenari per compartir amb tots vosaltres la part més autèntica i apassionant del seu ofici.
Hi tindrem maridatges de vins, licors i destil·lats del territori, la presència de productors locals, i a més de les figures més representatives del sector, professors i alumnes de les escoles de pastisseria més importants del país, per donar visibilitat a la nova generació que ja comença a agafar el relleu d’aquest sector.
Un any més tot el programa del diumenge 24 tarda i del dilluns 25, serà retransmès en streaming pel nostre canal de YouTube Gastroevents Online perquè es pugui seguir des de qualsevol lloc i el pugueu recuperar i visualitzar quan us vingui de gust.
Accedeix als actes en directe a través del canal de YouTube
Per més informació, visita www.gastroebre.com
Organitza: