GastroEbre

GASTROEBRE, JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LES TERRES DE L’EBRE

Els propers 24 i 25 d’octubre, celebrem el GASTROEBRE 2021 des de Lo Molí de Rosquilles, del municipi de Masdenverge a la comarca del Montsià.

Aquesta nova edició serà inèdita, i la dediquem a la cuina dolça i a la pastisseria, tant a la d’avantguarda i creativa com la clàssica i tradicional. Cuineres i cuiners, pastisseres i pastissers, gelaters, flequers… Més d’una vintena dels millors i més prestigiosos professionals catalans es trobaran de nou en el nostre escenari per compartir amb tots vosaltres la part més autèntica i apassionant del seu ofici.

Hi tindrem maridatges de vins, licors i destil·lats del territori, la presència de productors locals, i a més de les figures més representatives del sector, professors i alumnes de les escoles de pastisseria més importants del país, per donar visibilitat a la nova generació que ja comença a agafar el relleu d’aquest sector.

Un any més tot el programa del diumenge 24 tarda i del dilluns 25, serà retransmès en streaming pel nostre canal de YouTube Gastroevents Online perquè es pugui seguir des de qualsevol lloc i el pugueu recuperar i visualitzar quan us vingui de gust.

Accedeix als actes en directe a través del canal de YouTube
Per més informació, visita www.gastroebre.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes