GastroEbre

GASTROEBRE, JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LES TERRES DE L’EBRE

Nova edició de GastroEbre, les jornades de gastronomia i cuina de les Terres de l’Ebre, que enguany s’adapta a la situació de crisi sanitària que estem vivint, i es duran a terme en streaming.

Les sessions de cuina i les presentacions de productes del territori s’hauran de seguir de manera telemàtica, en una emissió en directe que es farà des de l’hotel Flamingo de l’Ampolla.

L’esdeveniment online comptarà amb sessions de cuina en directe de la mà de reconeguts cuiners com Nandu Juvany de Can Jubany , Fina Puigdevall i Martina Puigvert  o Eduard Xatruch de Disfrutar, entre molts d’altres.

També hi haurà sessions d’alguns cuiners del territori com Hèctor Roda de Rodamar i Teima Caballé de Sol, i el tast de destil·lats d’arròs de les Terres de l’Ebre a càrrec d’Humbert Conti de Sake Kensho.

Accedeix als actes en directe a través del canal de YouTube
Per més informació, visita www.gastroebre.com

Organitza:

Treballs realitzats per Servidel | Compromís, dedicació i confiança

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT