GASTRO EBRE DE GANDESA
( DATES PER CONFIRMAR )
Sessions de cuina en directe, degustació de productes, sopars amb estrelles…
Els dies 28 i 29 d’octubre se celebra l’esdeveniment grastronòmic “Gastroebre” al Celler Cooperatiu de Gandesa.
Aquestes jornades estan dedicades als productes agroalimentaris, a la gastronomia i la cuina de les Terres de l’Ebre, amb la presència de cuiners de gran renom amb Estrella Michelin.
- Jeroni Castell del restautant Les Moles a Ulldecona
- Fran López del restaurant Villa Retiro a Xerta
- Vicenç Guimerà del restautant Antic Molí a Ulldecona
- Arnau Bosch del restaurant Can Bosch a Cambrils
- Christian Escribà de Barcelona
- Rubén Camos del restautant Rincón de Diego a Cambrils
El dia 28 d’octubre es realitzarà el sopar amb plats elaborats per tots aquests chefs, amb un preu de 80€ al Hotel Pigué de Gandesa.
Al celler cooperatiu de gandesa, es celebren les jornades, amb un preu de 30€ per un sol dia i 50€ els dos.
Per les inscripcions, cal enviar un correu a info@gastroevents.cat o consulteu a www.gastroebre.com
Descarregat el Programa aquí
Organitza:
Share This Event