GASTRO EBRE

GASTRO EBRE DE GANDESA

( DATES PER CONFIRMAR )

Sessions de cuina en directe, degustació de productes, sopars amb estrelles…

Els dies 28 i 29 d’octubre se celebra l’esdeveniment grastronòmic “Gastroebre” al Celler Cooperatiu de Gandesa. 

Aquestes jornades estan dedicades als productes agroalimentaris, a la gastronomia i la cuina de les Terres de l’Ebre, amb la presència de cuiners de gran renom amb Estrella Michelin.

  • Jeroni Castell del restautant Les Moles a Ulldecona
  • Fran López del restaurant Villa Retiro a Xerta
  • Vicenç Guimerà del restautant Antic Molí a Ulldecona
  • Arnau Bosch del restaurant Can Bosch a Cambrils
  • Christian Escribà de Barcelona
  • Rubén Camos del restautant Rincón de Diego a Cambrils

El dia 28 d’octubre es realitzarà el sopar amb plats elaborats per tots aquests chefs, amb un preu de 80€ al Hotel Pigué de Gandesa. 

Al celler cooperatiu de gandesa, es celebren les jornades, amb un preu de 30€ per un sol dia i 50€ els dos.

Per les inscripcions, cal enviar un correu a [email protected] o consulteu a www.gastroebre.com

Descarregat el Programa aquí 

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
  • d
    h
    m
    s
  • Data d'inici
    25 d'octubre de 2020
  • Data final
    26 d'octubre de 2020
  • Estat
    Pròximament
  • Comarca
  • Categoria
  • Situació
    Avinguda de Catalunya, 28, 43780 Gandesa, Tarragona
  • Telèfon
    977 421 278
  • Correu electrònic
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT