Fruiturisme – Aitona en flor

FRUITURISME

VINE A GAUDIR D’UNA EXPERIÈNCIA DOLÇA

Fruiturisme és un nou concepte turístic que té com a protagonista la fruita dolça i tot el que l’envolta. Per aquesta raó, Aitona ens presenta la seva cultura de la fruita i valorar el patrimoni i el paisatge.

L’objectiu del projecte és aprofitar l’excel·lent qualitat i sabor dels préssecs, de la nectarina, del paraguayo i de la platerina a fi de promocionar el camp aitonenc com a destí turístic.

La campanya, que es durà a terme del 26 de febrer al 20 de març, aproximadament, recuperarà les visites lliures i les rutes guiades pels camps i el patrimoni local; i es complementarà amb un ampli programa d’activitats lúdiques paral·leles. A més a més de totes les activitats, ofereixen un ampli catàleg d’experiències com:

  • Experiència estacional de l’arbre fruiter
  • Visites Lliures.
  • Aitona Històrica: us conviden a conèixer els carrers més emblemàtics del nucli antic.
  • Caminada solidària d’Aitona: pels camps de presseguer i el paisatge del terme municipal aitonenc.
  • Visites escolars: també ofereixen a les escoles una experiència original i diferent.
  • Tast Aitona: és una proposta per gaudir dels sabors d’Aitona tot l’any.
  • Rutes en bicicleta: vine a fer esport mentre gaudeixes de l’espectacle dels arbres florits d’Aitona.
  • Vols en globus: del 26 de febrer al 27 de març, viu la màgia de la floració dels fruiters d’Aitona des de l’aire. Per més informació truca al 935 15 60 60 o per correu: info@globuskontiki.com
  • NOVETAT: aquest any Aitona ha afegit un nou recorregut. Del 7 al 22 de novembre de 1938 el fotoperiodista Friedmann Endre Ernó, conegut amb el pseudònim Robert Capa, va documentar fotogràficament la darrera ofensiva de l’exèrcit republicà a Catalunya durant la Guerra Civil espanyola. L’atac va tenir com a escenari diversos emplaçaments del terme municipal d’Aitona i ara, a través de la nova ruta “Robert Capa a Aitona”, els podem visitar i conèixer seguint les seves passes realitzant la visita guiada que ens ofereixen.

Amb Fruiturisme es vol donar a conèixer la cultura de la fruita, tan pròpia del nostre municipi, així com transmetre els valors de l’agricultura de regadiu.

Per reservar una de les experiències del catàleg, que hem anomenat anteriorment, i conèixer la cultura de la fruita, tan pròpia del municipi, visita la pàgina oficial de Fruiturisme.cat

Vine a Aitona i practica el Fruiturisme amb molt de gust! Les seves propostes no et deixaran indiferent.
Per a més informació visita la seva pàgina web: aitona.cat

Organitza:

Event Details
Photos
Leave a Comment

Event Details