FlorSeròs Experience

FLORSERÒS EXPERIENCE: “ESTÍMULS DE COLORS ALS CAMPS DE FRUITERS DE SERÒS”

Seròs, un dels municipis del Baix Segrià, ens ofereix l’experiència de gaudir dels seus camps de fruiters durant el període de floració durant tot els caps de setmana del més de març. Així doncs, tothom qui vulgui pot participar de la FlorSeròs Experience, que es quan els arbres fruiters tenyeixen de colors el paisatge del municipi creant un immens patch

work ho pot fer durant tots el mes.

Des de l’Ajuntament ens ofereixen la possibilitat de fer una ruta guiada per pagesos i guies locals en una ruta que travessarà camps privats d’atmellers, presseguers, albercoquers, cireres i pereres per endinsar els visitants en el món rural de les Terres de Lleida.

LA RUTA:

  • Es realitza exclusivament en minibús (amb capacitat per un màxim de 30 persones).
  • Té una durada de dues hores i mitja.
  • Durant el recorregut es faran diferents parades programades en l’itinerari per tal de conèixer i aprendre les característiques dels diferents camps de conreu de Seròs així com l’important patrimoni cultural i arqueològic del municipi: el monestir d’Avinganya, el poblat visigòtic del Bovalar, el poblat ibèric i la necròpoli de Les Roques del Sant Formatge, a més del Montmaneu, un dels cims més emblemàtics del Segrià.
  • A més, els turistes podran gaudir de les vistes de les plantacions florides a l’espera que els insectes pol·linitzin les flors que, al cap d’uns dos o tres mesos donaran lloc als fruits dolços i carnosos que trobarem al mercat.
  • Gràcies als guies, els visitants també aprendran a diferenciar les tipologies d’arbres fruiters i la importància que té el moment de la floració i la pol·linització per assegurar una bona collita.

PROGRAMA COMPLET

Cal fer reserva prèvia al https://inscripcions.cat/floracioseros

Per a més informació, visita la pàgina web de: www.seros.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details