Fires Pirineus de Ferro

FIRES PIRENEUS DE FERRO

PYRFER és un projecte que té com a objectiu fonamental valorar tot el patrimoni vinculat a la indústria secular de la metal·lúrgia (forja catalana, mines, martinets, forja artística, canals d’aigua, festivals de forja, etc.). Aquesta vegada compta amb diferents esdeveniments en diferents municipis.

Besalú (26 i 27 de març de 2022)

L’Exposició de Ferrers de Besalú que se celebra cada dos anys des de fa més de 20 anys i que compta amb els millors ferrers de Catalunya sota l’organització de l’Associació Acunç Forjadors i que està des de fa uns anys sota el paraigües de la xarxa de Fires Pyrfer i arribarà a la 26a edició.

Per tant, us establim el 26/27 de març de 2022 (data de l’Exposició). En aquell moment ens tornarem a trobar i gaudirem del magnífic treball, del  “maremàgnum” de forjadors, moviment, treball, eines, obres i entusiasme.

Alpens (del 20 al 22 de maig de 2022)

Partint del patrimoni existent de forja, que es pot veure pels carrers i places d’Alpens, l’any 2001 es decideix reconduir l’antiga Fira agrícola i ramadera del mes de maig i dedicar-la a l’art del ferro forjat.

Alpens ha esdevingut amb aquesta trobada biennal, un dels punts més importants del món de la forja, amb un gran atractiu per a participants i visitants, que poden contemplar més de cent cinquanta forjadors treballant en més de vint-i-cinc fornals enceses durant els tres dies de la Fira.

Per consultar el dossier de la programació, clica aquí! 
Per a més informació, visita www.pyfer/fires.eu

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details