Fires Pirineus de Ferro

FIRES PIRENEUS DE FERRO

PYRFER és un projecte que té com a objectiu fonamental valorar tot el patrimoni vinculat a la indústria secular de la metal·lúrgia (forja catalana, mines, martinets, forja artística, canals d’aigua, festivals de forja, etc.). Aquesta vegada compta amb diferents esdeveniments en diferents municipis.

Besalú (26 i 27 de març de 2022)

L’Exposició de Ferrers de Besalú que se celebra cada dos anys des de fa més de 20 anys i que compta amb els millors ferrers de Catalunya sota l’organització de l’Associació Acunç Forjadors i que està des de fa uns anys sota el paraigües de la xarxa de Fires Pyrfer i arribarà a la 26a edició.

Per tant, us establim el 26/27 de març de 2022 (data de l’Exposició). En aquell moment ens tornarem a trobar i gaudirem del magnífic treball, del  “maremàgnum” de forjadors, moviment, treball, eines, obres i entusiasme.

Alpens (del 20 al 22 de maig de 2022)

Partint del patrimoni existent de forja, que es pot veure pels carrers i places d’Alpens, l’any 2001 es decideix reconduir l’antiga Fira agrícola i ramadera del mes de maig i dedicar-la a l’art del ferro forjat.

Alpens ha esdevingut amb aquesta trobada biennal, un dels punts més importants del món de la forja, amb un gran atractiu per a participants i visitants, que poden contemplar més de cent cinquanta forjadors treballant en més de vint-i-cinc fornals enceses durant els tres dies de la Fira.

Per consultar el dossier de la programació, clica aquí! 
Per a més informació, visita www.pyfer/fires.eu

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes