Fires i mercats de Granollers

FIRES I MERCATS DE GRANOLLERS

Granollers és famosa pels seus mercats. Gràcies a la seva gran varietat de fires i mercats, la seva tradició comercial es manté viva i dinamitza la ciutat durant tot l’any.

Mercat del dijous

Documentat el 1040, és el mercat referència de tota la zona. El Mercat del dijous reuneix més de 400 parades al centre de la ciutat i al voltant dels seus elements patrimonials.

Tots els dijous de 8 a 13 h, se celebra aquest gran mercat.

Fira d’artesants

Es tracta d’una petita fira de productes artesans, siguin locals o d’importació, a bon preu. S’hi ven bijuteria de plata i pedres, artesania en fang o fusta, complements de roba, bonsais, cistelleria, peces de roba, herbes aromàtiques, cosmètica, etc.

A la Plaça de la Corona, el dia 2 de setembre i durant tot el dia, els artesans posaran les seves parades per vendre els seus productes.

Fira de productes naturals

Des del 1985, al voltant d’una desena de productors venen formatges, cosmètics, pa, mel, embotits o melmelades.

Les parades se situen el primer i el tercer dissabte de cada mes (excepte juliol i agost) durant tot el dia a la Plaça de les Olles.

Mercat de productes ecològics i de proximitat

A aquest mercat, totes les parades són de pagesos o artesans del territori. És ideal per trobar productes ecològics i directes de l’horta.

Podem trobar aquest mercat tots els dissabtes de 9 a 13:30 h a la Plaça de la Corona.

Gran Fira al carrer

La Gran Fira al carrer, és una jornada on els comerços treuen l’estoc i les empreses ofereixen els seus serveis, a peu de carrer.  Els eixos principals de la ciutat de Granollers s’omplen de carpes que participen en l’activitat. Un esdeveniment dels comerços i les empreses de serveis de Granollers, amb increïbles ofertes i promocions.

Se celebra el 3 de setembre de 10:00 h a 20:30 h. Lloc: carrers Anselm Clavé-Joan Prim i Sant Roc-Santa Anna.

Marcat del disc

El Mercat del disc és una petita fira que posa en venda productes musicals de segona mà a la Plaça Perpinyà.

Si ets un entusiasta de la música o vols obtenir-la a bon preu, visita Granollers el 9 i 10 de setembre.

Fira d’artesans del Vallès

Petita fira de productors artesans locals, que té lloc el 24 de setembre al carrer Anselm Clavé de 9 a 21 h, un dels principals carrers comercials de vianants del centre.

Per a més informació, visita www.visitgranollers.com

Organitza:

Event Details
Photos
Leave a Comment

Event Details