Fira SolsoTerra

FIRA DE LA TERRA DEL SOLSONÈS

La Fira de la Terra del Solsonès, es celebrarà els dies 23 i 24 d’octubre a Solsona.

Un certamen que neix de la unió de l’Ecològica i la Fira del Bolet del Solsonès, pensat amb l’objectiu de posar en valor els productes ecològics, la sostenibilitat i els boscos. Aquesta fira és resultat de la col·laboració de diferents agents públics i privats del territori, que de manera conjunta, amb il·lusió i empenta, creiem fermament que una producció i consum diferent és possible.

En aquest certamen hi trobarem el tradicional mercat del bolet i tot d’activitats relacionades amb aquest producte del bosc, també hi haurà un espai de venda per a la producció ecològica de la comarca acompanyat d’activitats i xerrades relacionades amb la sostenibilitat, la salut i el medi ambient.

A la Fira s’hi afegeix també la Jornada Masies Sostenibles organitzada pel Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central que fins ara es realitzava dins el marc de la Fira de Sant Isidre.

Solsbirra Fest en un nou emplaçament. Una de les cites destacades de la programació, amb una excel·lent acollida en les edicions anteriors de la Fira del Bolet, és el Solsbirra Fest, el festival de la cervesa artesana.

La novetat d’enguany és l’emplaçament, que serà a la plaça del Consell Comarcal. S’hi potenciarà la cervesa ecològica i es continuarà maridant el producte amb la gastronomia i amb ambientació musical.

Tal com passava amb la Fira del Bolet del Solsonès, el certamen significarà el tret de sortida de les ja tradicionals Jornades Gastronòmiques de Tardor organitzades pel Gremi d’Hostaleria del Solsonès. Ambdues iniciatives estan pensades per impulsar el producte local i el consum responsable.

Per més informació, visita www.firadesolsona.com

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • d
  h
  m
  s
 • Data d'inici
  23 d'octubre de 2021
 • Data final
  24 d'octubre de 2021
 • Estat
  Pròximament
 • Comarca
 • Situació
  Carrer dels Dominics, 14, 25280 Solsona, Lleida
 • Telèfon
  973 48 00 50
 • Correu electrònic
  ajuntament@ajsolsona.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

Anuncia't