Fira Q Balaguer

LA FIRA DE LA QUALITAT DE BALAGUER

Es tracta d’una fira comercial i de serveis de la ciutat de Balaguer dedicada al turisme i l’oci, la moda, l’alimentació natural i artesana, a més de la maquinaria industrial, amb diverses parades, àrees especialitzades i una gran varietat d’activitats que omplen la programació.

Cada any, la Fira Q de Balaguer obre de bat a bat la capital de la Noguera a la resta de Catalunya. Durant aquests dies s’exposa el millor que aquest municipi té per oferir.

A la Fira Q s’hi poden trobar productes alimentaris i elaboracions de qualitat. En ella es proposa i posa a la venda els productes de proximitat de la zona.

En aquesta fira, cada sector, dèbilment diferenciat, manté l’espai de demostracions per fer-ho a la fira de dinamisme que sempre li ha caracteritzat. Alguns dels esdeveniments més curiosos i esperats són el concurs nacional de coques i samfaina, les jornades tècniques d’apicultura, el concurs de mels o la mostra de comerç local.

L’esdeveniment tindrà lloc els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig al Pavelló d’Inpacsa de 10.00 h a 20.30 h i no tanquen al migdia!

Durant el marc de la Fira Q, es celebrarà el concurs de cuina “Dolç de Balaguer”, s’aprofita aquest escenari per crear un dolç típic de la ciutat per a que esdevingui una marca pròpia, un distintiu que puguin elaborar tots els pastissers i forners de Balaguer.

La voluntat de la Paeria és que amb la participació de la pròpia ciutadania i els professionals del sector, Balaguer pugui comptar amb un producte representatiu de la seva gastronomia així com de la pròpia ciutat.

Podeu consultar més informació a www.balaguer.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details