Fira Mediterrània de Manresa

25a FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA

La Fira Mediterrània de Manresa és el mercat estratègic de les propostes artístiques que utilitzen l’arrel, la tradició i la cultura popular com a motor creatiu. La 25a edició se celebrarà del 6 al 9 d’octubre de 2022.

Es tracta d’una fira multidisciplinària que planteja tres grans itineraris en la seva programació, un de música amb l’escena mediterrània de músiques del món i música folk on destaquen les novetats de l’escena catalana d’arrel; un d’arts escèniques amb la dansa, el teatre, el circ, les arts de carrer i les propostes de públic familiar que creen a partir de patrimoni immaterial i de la cultura popular i tradicional; i un de cultura popular i associacionisme posant èmfasi en el seu maridatge amb el sector professional de les arts i també mirant cap al patrimoni immaterial de la Mediterrània.

Paral·lelament, la llotja professional actua com a espai de trobada i intercanvi, esdevenint un punt de contacte i compravenda tant del sector de les arts escèniques com de la música.

La Plaça de la Fira, ubicada a la Plaça Sant Domènech, al centre de Manresa, acull durant tres dies artesans i parades amb productes relacionats amb la cultura popular, concerts, presentacions i actuacions castelleres, entre d’altres.

Compra aquí les teves entrades

Per a més informació, visita www.firamediterrania.cat

Organitza:

Ajuntament de manresa Departament de Cultura de la Generalitat

Event Details
Leave a Comment

Event Details