Fira Mediterrània de Manresa

25a FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA

La Fira Mediterrània de Manresa és el mercat estratègic de les propostes artístiques que utilitzen l’arrel, la tradició i la cultura popular com a motor creatiu. La 25a edició se celebrarà del 6 al 9 d’octubre de 2022.

Es tracta d’una fira multidisciplinària que planteja tres grans itineraris en la seva programació, un de música amb l’escena mediterrània de músiques del món i música folk on destaquen les novetats de l’escena catalana d’arrel; un d’arts escèniques amb la dansa, el teatre, el circ, les arts de carrer i les propostes de públic familiar que creen a partir de patrimoni immaterial i de la cultura popular i tradicional; i un de cultura popular i associacionisme posant èmfasi en el seu maridatge amb el sector professional de les arts i també mirant cap al patrimoni immaterial de la Mediterrània.

Paral·lelament, la llotja professional actua com a espai de trobada i intercanvi, esdevenint un punt de contacte i compravenda tant del sector de les arts escèniques com de la música.

La Plaça de la Fira, ubicada a la Plaça Sant Domènech, al centre de Manresa, acull durant tres dies artesans i parades amb productes relacionats amb la cultura popular, concerts, presentacions i actuacions castelleres, entre d’altres.

Compra aquí les teves entrades

Per a més informació, visita www.firamediterrania.cat

Organitza:

Ajuntament de manresa Departament de Cultura de la Generalitat

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes