Fira Heroica de Fulleda

LA FIRA HEROICA DE FULLEDA

( DATES PER CONFIRMAR )

La Fira Heroica, dedicada a la figura d’Agustina d’Aragó, l’heroïna catalana a la Guerra del Francès, amb ascendents a Fulleda, tornarà a transformar per unes hores la fesomia del poble amb motiu de la celebració el diumenge 15 de setembre de la cinquena edició d’aquesta original fira.

Comptarà, entre altres atractius, amb diferents espectacles d’animació al carrer, recreacions històriques, trabucaires, un mercat de productes de proximitat, exhibició d’antics oficis, tallers i jocs.

Aquest particular homenatge, de caràcter cultural, lúdic i festiu, a l’Heroïna Catalana en les lluites contra l’exercit napoleònic, servirà com excusa per transformar per unes hores els carrers i places de Fulleda i organitzar una jornada en la que tindran especial protagonisme diferents activitats que permetran al presents reviure temps pretèrits.

Per altra banda, remarcar la consolidació del mercat de pagès de productes de proximitat i artesans, que enguany comptarà amb un presència de productors procedents de la comarca de les Garrigues.

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details