Fira d’Indians de Begur

XVII FIRA D’INDIANS DE BEGUR

Els dies 2, 3 i 4 de setembre, el municipi s’engalanarà per a celebrar novament el vincle entre Begur i Cuba a ritme de música, tastos, sessions teatralitzades i visites culturals.

El divendres 2 de setembre, les activitats començaran amb la tradicional inauguració oficial al balcó de l’Ajuntament de Begur. Enguany, el pregó inaugural anirà a càrrec de l’escriptor, periodista i autor de mots encreuats Màrius Serra, qui aprofundirà en la temàtica de la dissetena edició: ‘Els Mots Indians’.

Així doncs, la nova Fira d’Indians posarà l’accent en el poder de la paraula i de les llengües i en els lligams que es desprenen dels diferents mots compartits i que mostren el vincle que existeix entre les dues terres. Després del pregó inaugural, hi haurà una passejada dels capgrossos Capità i Mulata, amb l’acompanyament del Grup de Teatru Es Quinze.

Visualitza el programa

Aquests tres dies s’organitzaran visites guiades a la casa indiana (Ajuntament de Begur) i al patrimoni indià del municipi. També, es podrà gaudir de l’exposició ‘Mots Indians’ a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles, d’un mercat de productes d’ultramar a la Plaça Lluís Esteva i Cruañas i d’una mostra d’oficis i tallers per a nens i nenes de vidre, cistelleria i suro a la Plaça Pella i Forgas.

En aquest sentit, la Plaça Paco Font també acollirà un parc infantil i tallers de percussió per a infants. Per la seva part, el Casino Cultural dinamitzarà un tast de vins i xocolates del llegat indià de la mà de la Xarxa de Municipis Indians i la doble projecció de la pel·lícula ‘Regreso a Ítaca’.

El Parc de l’Arbreda es convertirà en un gran espai gastronòmic amb actuacions musicals, concerts i zones de balls i el Pati de les Escoles Velles es transformarà en una taverna d’indians a càrrec del Grup de Teatre Mutis amb sessions teatralitzades, música i tastets.

La gran majoria de les activitats seran gratuïtes i sense reserva prèvia. No obstant això, es recomana consultar el programa d’actes per a identificar les propostes amb aforament limitat. Clica aquí per comprar entrades.

Per a més informació, visita www.visitbegur.cat

Organitza:

.   Begur

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes