Fira d’Indians de Begur

XVII FIRA D’INDIANS DE BEGUR

Els dies 2, 3 i 4 de setembre, el municipi s’engalanarà per a celebrar novament el vincle entre Begur i Cuba a ritme de música, tastos, sessions teatralitzades i visites culturals.

El divendres 2 de setembre, les activitats començaran amb la tradicional inauguració oficial al balcó de l’Ajuntament de Begur. Enguany, el pregó inaugural anirà a càrrec de l’escriptor, periodista i autor de mots encreuats Màrius Serra, qui aprofundirà en la temàtica de la dissetena edició: ‘Els Mots Indians’.

Així doncs, la nova Fira d’Indians posarà l’accent en el poder de la paraula i de les llengües i en els lligams que es desprenen dels diferents mots compartits i que mostren el vincle que existeix entre les dues terres. Després del pregó inaugural, hi haurà una passejada dels capgrossos Capità i Mulata, amb l’acompanyament del Grup de Teatru Es Quinze.

Visualitza el programa

Aquests tres dies s’organitzaran visites guiades a la casa indiana (Ajuntament de Begur) i al patrimoni indià del municipi. També, es podrà gaudir de l’exposició ‘Mots Indians’ a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles, d’un mercat de productes d’ultramar a la Plaça Lluís Esteva i Cruañas i d’una mostra d’oficis i tallers per a nens i nenes de vidre, cistelleria i suro a la Plaça Pella i Forgas.

En aquest sentit, la Plaça Paco Font també acollirà un parc infantil i tallers de percussió per a infants. Per la seva part, el Casino Cultural dinamitzarà un tast de vins i xocolates del llegat indià de la mà de la Xarxa de Municipis Indians i la doble projecció de la pel·lícula ‘Regreso a Ítaca’.

El Parc de l’Arbreda es convertirà en un gran espai gastronòmic amb actuacions musicals, concerts i zones de balls i el Pati de les Escoles Velles es transformarà en una taverna d’indians a càrrec del Grup de Teatre Mutis amb sessions teatralitzades, música i tastets.

La gran majoria de les activitats seran gratuïtes i sense reserva prèvia. No obstant això, es recomana consultar el programa d’actes per a identificar les propostes amb aforament limitat. Clica aquí per comprar entrades.

Per a més informació, visita www.visitbegur.cat

Organitza:

.   Begur

Event Details
Leave a Comment

Event Details