Fira dels Alls Mercat de Santa Llúcia Balaguer

FIRA DELS ALLS DE BALAGUER, MERCAT DE SANTA LLÚCIA

El diumenge dia 3 de desembre donarem la benvinguda al mercat nadalenc per excel·lència de la ciutat de Balaguer, la Fira Mercat de Santa Llúcia, una de les fires amb més història i tradició, anomenada també com la Fira dels Alls tot rememorant el nostre passat.

Aquesta Fira sempre se celebra quan el fred s’acosta i comença el Nadal als carrers. De fet, és el tret de sortida a la campanya nadalenca i normalment es fa l’encesa de llums la vigília de la Fira.

Activitats:

  • 10.30 hTaller infantil nadalenc gratuït, que consistirà en l’elaboració d’un tortell i una corona decorada amb els personatges de l’imaginari dels Reixos, a càrrec de la Txica dxef. El taller es farà a l’antic local d’Esports Castillo, al carrer d’Avall número 44. El mateix taller es repetirà a la tarda a partir de les 16.30 h.
  • 12.00 h, hi haurà l’espectacle d’animació infantil “Per Nadal tot s’hi val”, a càrrec del grup Sac Espectacles, a la plaça del Pou.
  • 18.00 hRebuda de les patgesses, amb un seguici pels carrers del Centre Històric amenitzat pel grup Vermouth Flames
  • 19.00 hVermouth Flames interpretaran el seu espectacle Rockin’Christmas, un repertori de nadales a ritme de swing i jazz.

La temàtica de les parades serà molt variada des de complements, bijuteria, regals, ornaments, arbres i flors de Nadal, figuretes de pessebre, vidre gravat, ganxet… Fins a diferents productes gastronòmics de proximitat com els torrons, el vi i el cava, la cervesa artesana, els formatges, els embotits, els dolços…

I durant tot el dia, l’Associació Dona Rural presentarà una mostra d’alls i repartirà un tast de la tradicional sopa d’alls, de la qual es compartirà la recepta, escrita pel divulgador i escriptor gastronòmic Josep M. Morell, que ens ha deixat recentment. Ho faran al carrer de l’Escala on l’associació també oferirà una llonganissada, per tal de recaptar fons per la Marató de TV3.

Descarrega’t el programa

Per a més informació, visita www.balaguer.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details