Fira dels Alls Mercat de Santa Llúcia

FIRA DELS ALLS, MERCAT DE SANTA LLÚCIA

El diumenge dia 5 de desembre donarem la benvinguda al mercat nadalenc per excel·lència de la ciutat de Balaguer, la Fira Mercat de Santa Llúcia, una de les fires amb més història i tradició, anomenada també com la Fira dels Alls tot rememorant el nostre passat.

L’horari de la mateixa serà des de les 10.00 h fins a les 20.00 h, ininterrompudament.

Aquesta Fira sempre es celebra quan el fred s’acosta i comença el Nadal als carrers. De fet és el tret de sortida a la campanya nadalenca i normalment es fa l’encesa de llums la vigília de la Fira.

Atès, però a la pandèmia que estem vivint, la celebració d’aquesta Fira Mercat ha sofert alguns canvis importants que enguany encara mantindrem: Un d’ells és el dia de celebració que es passa a diumenge i no dissabte com es feia habitualment. L’altre el lloc, que es farà al bell mig de la plaça del Mercadal per evitar aglomeracions en els carrers estrets del Centre Històric.

El format del mercat també serà diferent ja que es controlaran les aglomeracions amb control de les entrades i sortides dels visitants, si convé. Les parades guardaran també una distància entre elles i es demanarà amb uns cartells indicatius que es respectin les normes de guardar la distància entre persones, portar sempre la mascareta i netejar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic.

La temàtica de les parades serà molt variada des de complements, bijuteria, regals, ornaments, arbres i flors de Nadal, figuretes de pessebre, vidre gravat, ganxet… Fins a diferents productes gastronòmics de proximitat com els torrons, el vi i el cava, la cervesa artesana, els formatges, els embotits, els dolços…

Paral·lelament al mercat pròpiament dit, i per tal de fer-lo més atractiu cada any s’organitzen activitats lúdiques pensades per a tots els públics i molt especialment per als més petits de la casa, introduint dins el marc de la Fira diferents accions i activitats diverses per tal de donar un valor afegit al certamen en qüestió.

I els infants gaudiran de l’arribada de les tres patgesses Albaflor, Dolldargent i Ditsdeseda, encarregades de rebre tots els nens i nenes que ho desitgin.

Per més informació, visita www.balaguer.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  5 de desembre de 2021
 • Data final
  5 de desembre de 2021
 • Estat
  Anteriors
 • Comarca
 • Categoria
 • Situació
  Plaça del Mercadal, 1, 25600 Balaguer, Lleida
 • Telèfon
  973 44 52 00
 • Correu electrònic
  paeria@balaguer.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't