Fira del Vi i la Gastronomia de Cambrils

FIRA DEL VI I LA GASTRONOMIA DE CAMBRILS

Del 8 al 12 l’octubre es celebra a Cambrils la Fira del Vi i la Gastronomia en un marc immillorable com és el Parc del Pescador de Cambrils, un magnífic parc integrat dins del barri marítim del municipi. Amb espais diferenciats i que tenen en comú la cuina i l’enologia.

Durant cinc dies es gaudeix  d’aquest esperat esdeveniment enogastronòmic, cultural i lúdic en un ambient distès i festiu amb showcookings, maridatges i activitats educatives i gastronòmiques.

En aquesta Fira es poden degustar una gran varietat d’excel·lents vins de les diferents denominacions d’origen del territori (DOQ Priorat, D.O Montsant, D.O Tarragona, D.O Terra Alta, D.O Conca de Barberà, D.O Cava, D.O Catalunya y D.O Penedès), on bodegues mariden a la perfecció els seus millors caldos, les tapes i les degustacions gastronòmiques que preparan els restaurants i establiments gastronòmics cambrilencs.

En aquesta Fira del Vi i la Gastronomia, també s’amplia l’oferta lúdica i així amenitzen la Fira del Vi diferents grups de música en directe.

I pels cinèfils, el Cicle de Cine Enogastronòmic de Cambrils per poder visionar, gràcies a la col·laboració de Rambla de l’Art, films especialitzats de la cultura del vi i la gastronomia i, en finalitzar, comentar la pel·lícula o documental amb una copa de vi o cava entre els assistents.

Visualitza el programa clicant aquí 

Com a bona destinació familiar que som, també preparem activitats de lleure i culturals pels més petits de la família. Així la carpa infantil es plena de propostes i tallers de cuina saludable on els petits podran passar-s’ho bé amb la cuina i la cultura del vi.

Per a més informació, visita cambrils-turisme.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details