27a Fira del Vi de Falset

FIRA DEL VI DE FALSET

La Fira del Vi de Falset recupera el seu format habitual al recinte firal del municipi en la seva 27a edició. A més, manté l’iniciativa de l’edició anterior, oferint cates a les bodegues durant la resta del mes de maig.

Aquest esdeveniment s´ha convertit en una visita obligada per als aficionats i professionals del sector, sabedors que en la comarca del Priorat s’elaboren vins amb reconeixement mundial.

La Fira del Vi poseeix un gran valor, la possibilitat d’interactuar amb els propis elaboradors d’aquests vins, per tant, és la oportunitat perfecta per conèixer de primera mà el treball que es troba darrera de cada ampolla de vi, i a la vegada, deixar-se seduir per l’entorn i els paisatges d’on neix el vi.

La DO Montsant després de ser una revelació durant els últims anys, s’ha convertit en un referent en el panorama vinitícola nacional i internacional.

La DOCa és la única reconeguda al territori català i una de les dues del territori espanyol, aquest fet no ens sorprés si tenim en compte que el Priorat és una de les zones productores de i amb més prestigi del món.

La fira tindrà lloc al recinte firal de Falset, des del 29 d’abril fins al 1 de maig. Consistirà en la degustació dels vins a peus de carrer, amb la participació de bodegues de la DO Montsant i la DOCa Priorat.

La Fira dels Cellers oferirà diverses cates de vins que tindràn lloc a Cellers de Priorat i Monsant des del 2 de maig fins al 31 del mateix mes. L’esdeveniment compta amb una oferta de més de 50 cellers on poder fer les cates de vins. Les reserves es poden gestionar a partir del mes d’abril.

Per més informació, visita www.firadelvi.org

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  2 de maig de 2022
 • Data final
  31 de maig de 2022
 • Estat
  Anteriors
 • Comarca
 • Categoria
 • Situació
  Pl. Quartera, 41 Falset, 43730 Tarragona
 • Correu electrònic
  botiga@firadelvi.org
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't