Fira del Vi de Falset

28a MOSTRA DE LA FIRA DEL VI DE FALSET

La Fira del Vi de Falset recupera el seu format habitual al recinte firal del municipi en la seva 28a edició. A més, manté l’iniciativa de l’edició anterior, oferint cates a les bodegues durant la resta del mes de maig.

Aquest esdeveniment s´ha convertit en una visita obligada per als aficionats i professionals del sector, sabedors que en la comarca del Priorat s’elaboren vins amb reconeixement mundial.

La Fira del Vi poseeix un gran valor, la possibilitat d’interactuar amb els propis elaboradors d’aquests vins, per tant, és la oportunitat perfecta per conèixer de primera mà el treball que es troba darrera de cada ampolla de vi, i a la vegada, deixar-se seduir per l’entorn i els paisatges d’on neix el vi.

La DO Montsant després de ser una revelació durant els últims anys, s’ha convertit en un referent en el panorama vinitícola nacional i internacional.

La DOCa és la única reconeguda al territori català i una de les dues del territori espanyol, aquest fet no ens sorprés si tenim en compte que el Priorat és una de les zones productores de i amb més prestigi del món.

La fira tindrà lloc al recinte firal de Falset, des del 28 d’abril fins al 31 de maig. Consistirà en la degustació dels vins a peus de carrer, amb la participació de bodegues de la DO Montsant i la DOCa Priorat.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ AQUÍ
Per a més informació, visita www.firadelvi.org

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details