Fira del Trumfó i Tòfona de Catalunya i Festa del Vi

19a FIRA DEL TRUMFO I LA TÒFONA I 8a FESTA DEL VI

Ja està aquí la Fira del Trumfo i la Tòfona, enguany celebrarà la 19a edició. Se celebrararà els doies 4 i 5 de març a Solsona. Festa organitzada pel Consell Comarcal del Solsonès i Solsonès Fires, amb el suport de l’Ajuntament de Solsona i de l’Ajuntament de Lleida.

Una vintena de restaurants associats oferiran durant el cap de setmana de la Fira a les seves cartes i menús ttòfona i/o trumfos del Solsonès!

Els actes previs s’inuguraran el dijous 2 a les 18 h amb un taller de cuina de la tòfona i maridatge de vins a càrrec de Laia Coma i Roger Vilaginés a l’auditori de la sala polivalent organitzat pel Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya.

L’aposta gastronòmica continuarà amb un maridatge del restaurant El Solsonès conduït per l’enòleg Marc Maldonado el divendres a les 21.30 h (cal prèvia reserva al 973482861).

Consulta i descarrega’t el programa

Paral·lelameny, al mateix temps, també, es celebrarà a terme la 8a Festa del Vi de Solsona a la plaça del Camp. Es podrà gaudir d’una copa de vi juntament amb una tapa en un espai ple d’ambient.

HORARIS:
  • Dissabte 4 de març: d’11:30 a 14 hores. I de 17 a 21:30 h.
  • Diumenge 5 de març: d’11:30 a 14 hores.
Per a més informació, visita www.solsonesfires.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes