Fira del tió d’Arbúcies

FIRA DEL TIÓ D’ARBÚCIES

Arbúcies és un municipi que es troba al bell mig del Parc Natural del Montseny i de la zona de les Guilleres, declarada Zona de Protecció d’Espais d’Interès Natural.

És un poble turístic que es visita molt durant els caps de setmana, sobretot si hi ha alguna fira o festa. Per nadal, la tradició lligada a l’aprofitament forestal i el seu encant, sobretot en aquestes dates, fan que Arbúcies aposti per crear una fira dedicada a un dels elements bàsics de la mitologia catalana, el tió de Nadal.

Així doncs, l’any 2014 va néixer la Fira del Tió d’Arbúcies amb la voluntat d’unir tradició, turisme i oci.

El cap de setmana del 2 i 3 de desembre la vila acollirà la reconeguda fira que donarà el tret de sortida a les celebracions de Nadal. Durant ambdòs dies hi haurà al poble animacions, espectacles, exposicions, jocs infantils i tradicionals, tallers nadalencs i de creació de tions.

Activitat Anem a buscar el tió al bosc!

Les inscripcions per a l’activitat Anem a buscar el tió estaran obertes fins al 22 de novembre. A partir del dia 27 de novembre, tots els infants inscrits rebran per correu electrònic les instruccions a seguir per trobar els seu tió amagat el dissabte 2 de desembre.

La Fira del Tió d’Arbúcies és una fira per gaudir amb els més petits de casa. La màgia del Nadal omple i il·lumina els carrers del poble, que un any més estaran replets de gent amb ganes de gaudir de la tradició del tió enmig d’un paisatge idíl·lic, el d’Arbúcies.

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes