Fira del tió d’Arbúcies

FIRA DEL TIÓ D’ARBÚCIES

Arbúcies és un municipi que es troba al bell mig del Parc Natural del Montseny i de la zona de les Guilleres, declarada Zona de Protecció d’Espais d’Interès Natural.

És un poble turístic que es visita molt durant els caps de setmana, sobretot si hi ha alguna fira o festa. Per nadal, la tradició lligada a l’aprofitament forestal i el seu encant, sobretot en aquestes dates, fan que Arbúcies aposti per crear una fira dedicada a un dels elements bàsics de la mitologia catalana, el tió de Nadal.

Així doncs, l’any 2014 va néixer la Fira del Tió d’Arbúcies amb la voluntat d’unir tradició, turisme i oci.

El cap de setmana del 2 i 3 de desembre la vila acollirà la reconeguda fira que donarà el tret de sortida a les celebracions de Nadal. Durant ambdòs dies hi haurà al poble animacions, espectacles, exposicions, jocs infantils i tradicionals, tallers nadalencs i de creació de tions.

Activitat Anem a buscar el tió al bosc!

Les inscripcions per a l’activitat Anem a buscar el tió estaran obertes fins al 22 de novembre. A partir del dia 27 de novembre, tots els infants inscrits rebran per correu electrònic les instruccions a seguir per trobar els seu tió amagat el dissabte 2 de desembre.

La Fira del Tió d’Arbúcies és una fira per gaudir amb els més petits de casa. La màgia del Nadal omple i il·lumina els carrers del poble, que un any més estaran replets de gent amb ganes de gaudir de la tradició del tió enmig d’un paisatge idíl·lic, el d’Arbúcies.

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details