Fira del Gall

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons catalunya que fer catalunya agenda turistica proposta

FIRA DEL GALL

( DATES PER CONFIRMAR )

A Vilafranca pels volts de Sant Tomàs, just abans de Nadal, arriba la famosa Fira del Gall. Basada en un tradicional mercat d’aviram, la fira s’erigeix com una de les més preuades i reconegudes del país i se celebra a la ciutat des de l’Edat Mitjana.

En concret, aquest any es festeja la 355a edició! Aquesta és l’oportunitat perfecta per comprar i degustar el “Gall del Penedès”, varietat autòctona reconeguda amb la Indicació Geogràfica Protegida (IGP).

La fira es celebrarà els dies 21 i 22 de desembre i com sempre, la gastronomia i el vi seran una part fonamental de la fira. Més de 50 activitats i actes festius s’organitzen perquè el visitant pugui conèixer de primera mà la tradició a Vilafranca lligada al Gall del Penedès.

S’hi peresntarà una gran mostra de cuina que combinarà receptes tradicionals amb les de creació més recent. També estarà a disposició dels participants un mercat on a banda del Gall del Penedès s’hi podran trobar gallines, galls de pagès, ànecs i gall d’indi, entre altres. A més a més, un gran mercat gastronòmic on s’exposen unes 90 parades amb productes KM0 i una gran varietat de vins DO Penedès.

Per més informació, visita www.turismevilafranca.com

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT