Fira del Gall en format virtual

FIRA DEL GALL EN FORMAT VIRUTAL

La mostra del Gall del Penedès torna a Vilafranca del Penedès els dies 19 i 20 de desembre, però enguany ho fa en format virtual, amb l’objectiu d’adaptar-se al nou escenari global.

Tot i els canvis, la proposta mantindrà l’essència que l’ha fet popular, i que l’ha consolidat com el millor escenari per conèixer i comprar el Gall del Penedès, plats cuinats amb aviram i vins de la DO Penedès. Aquest fet permetrà esponjar la durada de la fira més enllà del cap de setmana habitual.

La Fira, que enguany arriba a la 356a edició, es concentrarà en una plataforma telemàtica que mantindrà els tres grans eixos que la distingeixen: el Gall del Penedès amb Indicació Geogràfica Protegida (IGP), la gastronomia d’alta qualitat i els vins de la DO Penedès.

Al web, hi haurà un apartat destinat a cada temàtica, i també es podrà consultar informació de les activitats complementàries que giraran al voltant de la mostra, com tastos i maridatges o la mostra d’aviram.

El portal també permetrà als usuaris reservar els productes que s’oferiran al petit mercat gastronòmic que proposa la Fira del Gall d’enguany. En un únic indret ubicat a la plaça Jaume I de Vilafranca del Penedès, que tindrà l’aforament limitat, per poder garantir les mesures sanitàries requerides i adaptar-se a la nova normalitat.

Per més informació, visita www.turismevilafranca.com

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  19 de desembre de 2020
 • Data final
  20 de desembre de 2020
 • Estat
  Anteriors
 • Categoria
 • Situació
  Av. Catalunya, 7, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona
 • Telèfon
  938 181 254
 • Correu electrònic
  turisme@vilafranca.org
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

Anuncia't