Festival Clownic de Torrelles de Foix

FESTIVAL CLOWNIC DE TORRELLES DE FOIX

Que les fulles caiguin dels arbres passa cada tador, com també el cap de setmana de la Fira artesana i el Festival Clownic de Torrelles de Foix que, després de la gran rebuda que han tingut les 6 primeres edicions, torna renovat i amb bones propostes tant tradicionals, com innovadores i culturals.

Espectacles

Espectacles per a adults i infants. Consulteu la programació clicant aquí!

Fira Artesana

Aquesta és la 30a edició de la Fira Artesana, actualment està basada en l’alimentació i hi podreu trobar els millors formatges, embotits, iogurts, mel, coques, mató, olives, anxoves de la zona i part de l’estranger… i a la part d’artesania, hi trobareu des de bijuteria fins a titelles, entre d’altres.

Food Trucks i cerveses

Les food trucks són furgonetes o caravanes preparades per actuar com a restaurants rodants, estan de moda especialment les d’aire «retro», aquelles que es munten en vehicles antics totalment transformats.

En la nostra àrea de food trucks trobareu vehicles antics, que us ajudaran a fer-vos passar la gana. Us delectaran amb: cuina tradicional catalana de temporada, entepans calents, crepes, frankfurts, hamburgueses, entrepans personals, tapes, sushi… Veniu i gaudiu del menjar i l’ambient que es crea en aquesta zona. Obert tot el cap de setmana

Cervesa Artesana

De fa uns anys ençà, han crescut arreu del territori elaboradors de cervesa artesana. Aquests produeixen una quantitat petita i limitada de cervesa, i posen èmfasis en els ingredients, la tècnica del fermentat i el sabor, aconseguint estils de cervesa personals i diferents.

Hem treballat per trobar cerveses de característiques diferents en quant a tipus, colors i elaboracions i portar-les fins a Torrelles per vosaltres. Al Clownic, hi trobareu elaboradors de cervesa artesana penedesencs i d’arreu de catalunya. Esperem que vingueu a tastar-les i disfrutar-les! Obert tot el cap de setmana. 

Per més informació, visita www.peralada.org

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details