Fira de Santa Llúcia de Manresa

FIRA DE SANTA LLÚCIA DE MANRESA

Comença el Nadal de la millor manera possible! Els dies 10 i 11 de desembre a Manresa celebrant un any més la Fira de Santa Llúcia a la Plaça Major de Manresa!

Aquesta famosa fira de temàtica nadalenca i que sempre se celebra pels volts de Santa Llúcia s’instal·la a la Baixada de la Seu i a la Plaça Major. I el dimarts 13 de desembre, dia de Santa Llúcia, a la baixada de la Seu.

Al mercadal s’hi poden trobar articles típics de Nadal com figures de pessebre, ornaments nadalencs, boix i plantes de Nadal, productes d’artesania, treballs manuals i ceràmica, regals, productes d’alimentació com fruits secs, mel, mató, torrons, etc.

Consulta la programació aquí

Així doncs, als espais icònics del centre de la ciutat s’hi pot trobar de tot, fins i tot establiments per poder fer les darreres compres nadalenques o per degustar produfictes gastronòmics de qualitat.

A banda de la cantada de nadales a la Baixada de la Seu i tallers diversos, la fira organitza altres activitats com la cagada del tió gegant, l’ofrena de ciris i l’acte litúrgic a la basílica de la Seu, l’Avantpessebre vivent al Carrer del Balç i el Tió Solidari, activitats clau i de les més esperades de la fira que destaquen per la seva originalitat i són una bona manera de gaudir el nadal amb família i amics.

Per a més informació, visita www.manresaturisme.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes