Fira de Santa Llúcia de Manresa

FIRA DE SANTA LLÚCIA DE MANRESA

Comença el Nadal de la millor manera possible! Els dies 10 i 11 de desembre a Manresa celebrant un any més la Fira de Santa Llúcia a la Plaça Major de Manresa!

Aquesta famosa fira de temàtica nadalenca i que sempre se celebra pels volts de Santa Llúcia s’instal·la a la Baixada de la Seu i a la Plaça Major. I el dimarts 13 de desembre, dia de Santa Llúcia, a la baixada de la Seu.

Al mercadal s’hi poden trobar articles típics de Nadal com figures de pessebre, ornaments nadalencs, boix i plantes de Nadal, productes d’artesania, treballs manuals i ceràmica, regals, productes d’alimentació com fruits secs, mel, mató, torrons, etc.

Consulta la programació aquí

Així doncs, als espais icònics del centre de la ciutat s’hi pot trobar de tot, fins i tot establiments per poder fer les darreres compres nadalenques o per degustar produfictes gastronòmics de qualitat.

A banda de la cantada de nadales a la Baixada de la Seu i tallers diversos, la fira organitza altres activitats com la cagada del tió gegant, l’ofrena de ciris i l’acte litúrgic a la basílica de la Seu, l’Avantpessebre vivent al Carrer del Balç i el Tió Solidari, activitats clau i de les més esperades de la fira que destaquen per la seva originalitat i són una bona manera de gaudir el nadal amb família i amics.

Per a més informació, visita www.manresaturisme.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details