Fira de Santa Llúcia de Manresa

FIRA DE SANTA LLÚCIA DE MANRESA

Comença el Nadal de la millor manera possible els dies 11, 12 i 13 de desembre a Manresa celebrant un any més la Fira de Santa Llúcia! Aquesta famosa fira de temàtica nadalenca i que sempre se celebra pels volts de Santa Llúcia s’instal·la a la Baixada de la Seu i a la Plaça Major.

Al mercadal s’hi poden trobar articles típics de Nadal com figures de pessebre, ornaments nadalencs, boix i plantes de Nadal, productes d’artesania, treballs manuals i ceràmica, regals, productes d’alimentació com fruits secs, mel, mató, torrons, etc.

L’activitat comercial es complementa amb altres actes com cantades de nadales, tallers… que animen els visitants que passegen per la fira i acaben de posar la cirereta del pastís a aquesta esperada fira.

Així doncs, als espais icònics del centre de la ciutat s’hi pot trobar de tot, fins i tot establiments per poder fer les darreres compres nadalenques o per degustar produfictes gastronòmics de qualitat.

A banda de la cantada de nadales a la Baixada de la Seu i tallers diversos, la fira organitza altres activitats com la cagada del tió gegant, l’ofrena de ciris i l’acte litúrgic a la basílica de la Seu, l’Avantpessebre vivent al Carrer del Balç i el Tió Solidari, activitats clau i de les més esperades de la fira que destaquen per la seva originalitat i són una bona manera de gaudir el nadal amb família i amics.

El Nadal a Manresa es viu intensament, i si bé la fira és el tret de sortida de les festes, la ciutat acull altres activitats de temàtica nadalenca que són ideals per gaudir del Nadal al 100%.

Cal destacar la tradició pessebrística de Manresa, que amb l’avantpessebre posa de manifest un dels pessebres vivents més emblemàtics del país. Amb 25 escenes i més de 200 figurants, aquest és un dels actes més consolidats del nadal a Manresa.

De la mateixa manera, durant les festes, a la ciutat es podrà gaudir de xerrades, teatre, animacions infantils, balls i campanyes d’intercanvi de joguines i recaptes d’aliments que s’extenen als diferents barris del municipi.

Per més informació, visita www.manresaturisme.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  11 de desembre de 2021
 • Data final
  13 de desembre de 2021
 • Estat
  Anteriors
 • Comarca
 • Categoria
 • Situació
  Plaça Major, 08241, Manresa Barcelona
 • Telèfon
  93 878 23 00
 • Correu electrònic
  turisme@manresaturisme.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't