Fira de Sant Isidre de Solsona

FIRA DE SANT ISIDRE DE SOLSONA

La Fira de Sant Isidre de Solsona presenta, en la seva 69a edició, una gran oferta d’expositors, maquinària, artesania i caps de bestiar. Es tracta d’una reconeguda fira del sector agrícola que s’ha consolidat al territori català en els últims anys.

Els actius de la fira són diversos i nombrosos. És la fira amb més caps de bestiar vius del país, fet de gran singularitat i atractiu, fet que reconeix el sector ramader de la comarca del Solsonès i d’arreu del territori. S’hi impulsen també mostres de bestiar amb diverses exhibicions i un concurs de raça canina. A més, l’exposició de tractors antics que tanta admiració desperten i que homenatgen les primeres eines de motor que van conrear la terra. I, també, aquest any suposarà la consolidació de l’espai gastronòmic.

L’esdeveniment vol posar en valor les empreses i el teixit econòmic local. La seva celebració tindrà lloc els dies 14 i 15 de maig, al municipi de Solsona, concretament,  al camp del Serra, a la plaça del Camp i al passeig Pare Claret. Per aquest motiu, durant aquests dies, Solsona esdevé un aparador comercial, social, cultural, empresarial i turístic.

Per més informació, visita www.firadesolsona.com
Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details