Fira de Nadal d’Ordino

FIRA DE NADAL D’ORDINO

El petit poble d’Ordino al Principat d’Andorra presumeix del seu preciós nucli antic, on destaquen les cases amb façanes recobertes de pedra i fusta i teulades de llosa. Situat a 1.300 metres d’altura i conegut per ser una destinació ideal per practicar-hi l’esquí i gaudir d’un ambient de muntanya ben autèntic.

Podríem dir que aquesta típica estampa de poble de muntanya dels Pirineus muta en una espècie de conte de Nadal quan arriba el mes de desembre.

Entre el 8 i l’11 de desembre, Ordino, que és reserva de la Biosfera des del 2020, celebra la tradicional Fira de Nadal convertint tot el poble en un autèntic mercat nadalenc al més estil tirolès.

El mercat estarà distribuït en dues places, un lloc ben especial, i al llarg del carrer major on els visitants podran gaudir i comprar de diferents productes gastronòmics típics d’aquestes festes nadalenques.

Paral·lelament, hi ha un programa d’activitats com ara: cantades de nadales de cors i grups locals, concerts a l’Auditori Nacional, gimcanes de recerca del Tió de Nadal, representacions de l’Ossa, un teatret fet hologrames, espectacles infantils itineraris, xerrades i tallers familiars.

Visualitza el programa clicant aquí

Per a més informació, visita www.visitordino.co

Organitza:

Event Details
Photos
Leave a Comment

Event Details