Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-Seca

FIRA DE MÚSICA EMERGENT I FAMILIAR DE VILA-SECA

La Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca és la fira professional dedicada a la música emergent i als espectacles musicals familiars fets a Catalunya.

Aquesta fira es reivindica novament com a epicentre de l’escena emergent i familiar i com a  pol de dinamisme del sector.

La divuitena edició de la FiM Vila-seca  tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de maig de 2022.

La FiM Vila-seca constitueix la recuperació d’un punt de trobada professional i un aparador de referència, que vol contribuir a l’enfortiment del sector de la música en viu.

En referència a la música emergent, la FiM vetlla per connectar el talent català amb el sector professional, i, a més, mitjançant la música familiar, busca visibilitzar i articular l’escena dels espectacles musicals per a públic familiar.

La FiM Vila-seca tindrà 7 espais de programació que escamparan la música arreu d’ubicacions interiors i exteriors de la població.

El Castell de Vila-seca serà l’epicentre de l’activitat, comptant amb dos escenaris,  l’Auditori Josep Carreres acollirà espectacles en dues sales, al Magatzem Cal Perera s’hi trobarà un altre escenari, a més, es faran espectacles musicals a El Centru i al Parc de la Formiga.

Per a més informació, visita www.fim.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  6 de maig de 2022
 • Data final
  8 de maig de 2022
 • Estat
  Anteriors
 • Situació
  Plaça de l’Església, 26, 43480 Vila-seca, Tarragona
 • Telèfon
  977 30 93 00
 • Correu electrònic
  comunicacio@fim.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't