Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-Seca

FIM – FIRA DE MÚSICA EMERGENT I FAMILIAR DE VILA-SECA

La Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca és la fira professional dedicada a la música emergent i als espectacles musicals familiars fets a Catalunya.

Aquesta fira es reivindica novament com a epicentre de l’escena emergent i familiar i com a  pol de dinamisme del sector.

La dinovena edició de la FiM Vila-seca  tindrà lloc del 4 al 7 de maig de 2022. A més, la FiM es proposa treballar les bases de la cultura musical del país: la població infantil i jove, els músics emergents, i les propostes innovadores i arriscades.

La FiM Vila-seca constitueix la recuperació d’un punt de trobada professional i un aparador de referència, que vol contribuir a l’enfortiment del sector de la música en viu.

En referència a la música emergent, la FiM vetlla per connectar el talent català amb el sector professional, i, a més, mitjançant la música familiar, busca visibilitzar i articular l’escena dels espectacles musicals per a públic familiar.

La FiM Vila-seca tindrà 7 espais de programació que escamparan la música arreu d’ubicacions interiors i exteriors de la població.

El Castell de Vila-seca serà l’epicentre de l’activitat, comptant amb dos escenaris,  l’Auditori Josep Carreres acollirà espectacles en dues sales, al Magatzem Cal Perera s’hi trobarà un altre escenari, a més, es faran espectacles musicals a El Centru i al Parc de la Formiga.

Consulta tota la programació aquí

Per a més informació, visita www.fim.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details