Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-Seca

FIM – FIRA DE MÚSICA EMERGENT I FAMILIAR DE VILA-SECA

La Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca és la fira professional dedicada a la música emergent i als espectacles musicals familiars fets a Catalunya.

Aquesta fira es reivindica novament com a epicentre de l’escena emergent i familiar i com a  pol de dinamisme del sector.

La dinovena edició de la FiM Vila-seca  tindrà lloc del 4 al 7 de maig de 2022. A més, la FiM es proposa treballar les bases de la cultura musical del país: la població infantil i jove, els músics emergents, i les propostes innovadores i arriscades.

La FiM Vila-seca constitueix la recuperació d’un punt de trobada professional i un aparador de referència, que vol contribuir a l’enfortiment del sector de la música en viu.

En referència a la música emergent, la FiM vetlla per connectar el talent català amb el sector professional, i, a més, mitjançant la música familiar, busca visibilitzar i articular l’escena dels espectacles musicals per a públic familiar.

La FiM Vila-seca tindrà 7 espais de programació que escamparan la música arreu d’ubicacions interiors i exteriors de la població.

El Castell de Vila-seca serà l’epicentre de l’activitat, comptant amb dos escenaris,  l’Auditori Josep Carreres acollirà espectacles en dues sales, al Magatzem Cal Perera s’hi trobarà un altre escenari, a més, es faran espectacles musicals a El Centru i al Parc de la Formiga.

Consulta tota la programació aquí

Per a més informació, visita www.fim.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes