Fira de Mostres de Girona

61a FIRA DE MOSTRES DE GIRONA

Del 28 d’octubre a l’1 de novembre s’iniciarà la 61a edició de la Fira de Mostres de Girona.

La Fira de Mostres té un objectiu: apropar l’amplíssima varietat de serveis de la nostra província a tots els gironins i gironines.

La fira de mostres és el punt de trobada del teixit empresarial de les comarques de Girona. Un espai de promoció del comerç i d’exhibició de la diversitat de sectors de la província on s’exposen les últimes novetats i tendències en el marc de la programació d’actes de la Festa Major de Sant Narcís.

SECTORS

 • Alimentació
  Begudes, conserves, producte fresc, productes semielaborats, 4a i 5a gamma.
 • Motor
  Automoció en general, vehicles turístics, concessionaris.
 • Turisme
  Agències de viatges, hotels, albergs, càmpings, turisme rural, turisme actiu, turisme familiar, turisme esportiu, tecnologia aplicada al turisme.
 • Decoració i construcció
  Mobiliari i complements, cuines i banys, portes, persianes i tancaments, piscines i complements, cobertes, jardineria, instal·lacions, climatització, canalitzacions, il·luminació, tèxtil, reformes, pintures, paviments, sector immobiliari.
 • Indústria i tecnologia
  Domòtica, elevadors, maquinària d’obra pública i construcció, remolcs, tecnologia i sistemes, aplicacions mòbils, disseny, 3D, desenvolupament, comerç electrònic.
 • Serveis i emprenedoria
  Assegurances i seguretat, salut, entitats financeres, associacions, institucions i col·legis professionals, mitjans de comunicació.

La fira multisectorial més gran de la província de Girona

Vine i entera’t de tot!

Per a més informació, visita www.firagirona.com/firademostres
Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details