Fira de l’Olla de Breda

10a FIRA DE L’OLLA DE BREDA

El cap de setmana del 8 i el 9 d’octubre Breda celebrarà la desena edició de la Fira de l’Olla on es dona a conèixer el sector de ceramista i terrissaire, puntal durant generacions en el desenvolupament econòmic de la Vila de Breda.

Un cap de setmana per mostrar la qualitat de la terrissa i ceràmica bredenca i la seva versatilitat en les aplicacions dels diferents productes a la vida quotidiana, especialment la de la gastronomia.

Començarà amb un dels seus actes més destacats:

  • La demostració de cuina amb cassoles de Breda a càrrec de cuiners i cuineres bredenques, a la plaça de la Vila. Com en els darrers anys comptarà amb la presentació i dinamització de Sergi Cervera, actor del “Polònia” de TV3. El mateix dissabte, es celebrarà un tast de vins elaborats en àmfora i de formatges de tupí a càrrec de l’espai especialitzat El Bocamoll de Sant Celoni.
  • Durant el migdia de diumenge tindrà lloc una de les grans novetats d’aquesta edició: una nova demostració de cuina feta amb terrissa de Breda, aquesta vegada amb un convidat il·lustre com és Marc Ribas, xef i presentador  del programa “Joc de Cartes” de Televisió de Catalunya.

Es mantindrà activitats clàssiques com la demostració d’elaboració de terrissa amb torn a càrrec de terrissaires bredencs o un taller de manualitats amb argila a càrrec de Yolanda Flor4Pètals.

El programa també inclou activitats lúdiques com són la cursa de terrissaires on els participants hauran de ser els més ràpids amb una post sobre l’espatlla, en la que el guanyador o guanyadora s’endurà una cassola de Breda plena d’embotit; o el joc infantil de trencar l’olla. 

Descarrega’t la programació aquí

Per a més informació, visita www.breda.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details