XXVII Fira de l’Oli i VI Fira de la Garrofa de les Terres de l’Ebre

XXVII FIRA DE L’OLI I VI FIRA DE LA GARROFA DE LES TERRES DE L’EBRE

La 27a edició de la Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre i la 6a edició de la Fira de la Garrofa es celebrarà al municipi de Jesús, a la comarca del Baix Ebre, els propers 13, 14 i 15 de maig.

La Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre pretén impulsar el patrimoni etnològic de la zona i recuperar mantenir les tradicions lligades al món de la pagesia.

La Fira de la Garrofa té l’objectiu de donar a conèixer tot el que engloba el món de la garrofa, on es podràn degustar productes amb la garrofa com a ingredient principal.

El concurs estrella de la firá és el XXXVIII Concurs al tast dels olis de les Terres de l’Ebre, l’entrega de premis tindrà lloc el diumenge 15 al recinte firal. El concurs comptarà amb 5 categories diferents:

  1. PREMI AL MILLOR OLI D’OLIVA VERGE EXTRA DOP de les Terres de l’Ebre. Olis amb Denominació d’Origen Protegida (DOP) del Baix Ebre, Montsià i la Terra Alta. Premi in Memoriam al Sr. Joan Rodríguez Andreu.
  2. PREMI AL MILLOR OLI D’OLIVA VERGE EXTRA de les Terres de l’Ebre sense DOP.
  3. PREMI AL MILLOR OLI D’OLIVA VERGE EXTRA ECOLÒGIC.
  4. PREMI AL MILLOR OLI D’OLIVA VERGE EXTRA.
  5. PREMI AL MILLOR OLI D’OLIVA VERGE. Productors particulars i de collita pròpia.

D’entre els guanyadors de les primeres quatre categories, s’escollirà el millor oli d’oliva verge extra del concurs.

El Concurs de Fotografia de l’Oli, de la Garrofa i de la Pedra Seca,  celebrarà la seva entrega de premis el dissabte 14 a la seu de l’EMD de Jesús.

El XXI Concurs de Pintura de Jesús també celebrarà l’entrega de premis dins del marc de la fira, el 14 de maig. El concurs consta de 3 categories: Categoria infantil, Categoria junior i Categoria General.

Per a més informació, visita www.jesus.cat

Organitza:

 

Event Details
Leave a Comment

Event Details