Fira de l’Oli a Ullastrell

FIRA DE L’OLI A ULLASTRELL

Del 21 al 26 de gener Ullastrell celebra la IX Festa i Fira de l’Oli i l’Oliva. Amb un munt d’activitats organitzades per petits i grans, la iniciativa és l’oportunitat perfecta per conèixer aquest magnífic poble, mirador de tot el Vallès Occidental.

El diumenge 26 de gener, hi podrem trobar la Fira de productors locals i de productes relacionats amb l’oli i l’oliva, que acabarà de culminar la setamana gastronòmica.

Aquesta celebració es fa per revaloritzar la varietat autòctona d’oliva, la oliva becaruda, fent d’aquest esdevenint tot un referent del Vallès Occidental, arribant a la trentena de parades de l’edició anterior.

Moltes activitats s’esdevenen aquests dies, com el dimarts 21 de gener que s’enceta el programa amb el Taller de sabó a partir d’oli usat, recordant la tradició dels avantpassats del poble.

El dijous 23 és duu a terme la xerrada tècnica “Maneig ecològic de l’olivera” i pels més petits s’organitza un berenar com els que es feien anys enrere: pa amb oli i sucre.

Divendres 24 arriba la V edició de l’esperat Concurs de Tast d’Oli de productors locals d’Ullastrell, acte que inaugurarà la IX Festa i Fira de l’Oli i l’Oliva, i l’últim dia abans de la Fira, dissabte 25, es fa la passejada per les oliveres d’Ullastrell.

A la tarda, és el torn de la Farmàcia Avilés que organitza una xerrada sobre els efectes i usos de l’oli d’oliva a la pell. Més tard, el “Concert amb Alderaan” posa el punt i final a les activitats prèvies de la Fira.

PROGRAMA DE LA FIRA

Per tot això, no pots perdre’t la fira!

Per més infomració, visita www.ullastrell.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details