Fira de l’Oli a Ullastrell

FIRA DE L’OLI A ULLASTRELL

Del 21 al 26 de gener Ullastrell celebra la IX Festa i Fira de l’Oli i l’Oliva. Amb un munt d’activitats organitzades per petits i grans, la iniciativa és l’oportunitat perfecta per conèixer aquest magnífic poble, mirador de tot el Vallès Occidental.

El diumenge 26 de gener, hi podrem trobar la Fira de productors locals i de productes relacionats amb l’oli i l’oliva, que acabarà de culminar la setamana gastronòmica.

Aquesta celebració es fa per revaloritzar la varietat autòctona d’oliva, la oliva becaruda, fent d’aquest esdevenint tot un referent del Vallès Occidental, arribant a la trentena de parades de l’edició anterior.

Moltes activitats s’esdevenen aquests dies, com el dimarts 21 de gener que s’enceta el programa amb el Taller de sabó a partir d’oli usat, recordant la tradició dels avantpassats del poble.

El dijous 23 és duu a terme la xerrada tècnica “Maneig ecològic de l’olivera” i pels més petits s’organitza un berenar com els que es feien anys enrere: pa amb oli i sucre.

Divendres 24 arriba la V edició de l’esperat Concurs de Tast d’Oli de productors locals d’Ullastrell, acte que inaugurarà la IX Festa i Fira de l’Oli i l’Oliva, i l’últim dia abans de la Fira, dissabte 25, es fa la passejada per les oliveres d’Ullastrell.

A la tarda, és el torn de la Farmàcia Avilés que organitza una xerrada sobre els efectes i usos de l’oli d’oliva a la pell. Més tard, el “Concert amb Alderaan” posa el punt i final a les activitats prèvies de la Fira.

PROGRAMA DE LA FIRA

Per tot això, no pots perdre’t la fira!

Per més infomració, visita www.ullastrell.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes