Fira de l’Escudella de Nadal

FIRA DE L’ESCUDELLA DE NADAL

La Unió de Botiguers i Comerciants de Santa Maria de Palautordera us convida a la la Fira de Nadal i de l’escudella. 

És un esdeveniment que recull activitats diverses com actuacions, atraccions, música i il·lusió. Reserva els dies 21 i 22 de desembre i no et perdis aquesta festa on s’ho passen d’allò més bé tan petits com grans.

La festa de Nadal és l’oportunitat idònia per als comerciants de Santa Maria de Palautordera, ja que és el moment de muntar la paradeta i treure les botigues al carrer per mostrar els seus millors productes. 

Un moment on les entitats del poble i artesans comparteixen la festivitat amb la fira de productes tradicionals artesanals, a més de les activitats pensades per a petits i grans.

Moments on gaudir de música i poesia, tallers, atraccions artesanals, campament del patge Eliseu, repartiment de l’escudella de Nadal, activitats solidàries per la Marató de TV3 com la xocolatada, entre moltes altres sorpreses més.

No et pots perdre la autèntica pista de gel totalment ecològica, que ofereix les mateixes sensacions que el patinatge sobre gel convencional a la plaça de Santa Maria al costat de l’església.

Per més informació, visita www.smpalautordera.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes