Fira de la Torrada

FIRA DE LA TORRADA A SANT SALVADOR DE GUARDIOLA

A Sant Salvador de Guardiola una vegada a l’any celebrem la Fira de la Torrada! Ens torrem de tradició, de llegendes, de natura, de menjar i beure, d’espectacles, d’humor i castanyes!

Aquesta fira és tota una festa que se celebra l’1 de novembre, diada de Tot Sants. En aquest sentit, podreu gaudir de diferents espais diferenciats:

  • El mercat de pagès. Zona comercial tradicional amb parades d’artesans vinguts d’arreu de la comarca.
  • “La Farga de Guardiola”. Espai de trobada de l’Associació de Forjadors de Catalunya (AFOC), ferrers vinguts d’arreu de Catalunya on gaudirem d’exhibicions de l’art de la forja i el ferro. Conjuntament amb diferents mostres d’oficis entorn el foc.
  • La plaça del Foc. Zona central de la fira, on trobaràs la Castanyera i la Trementinaire. En aquest espai podràs escoltar llegendes, sentir rondalles, menjar castanyes, esmorzar una torrada o descobrir el món de les herbes!
  • La Taverna dels Torrats. Espai gastronòmic-cultural on hi haurà diverses actuacions musicals al llarg del dia. Hi haurà servei de bar.

Passejant per la fira trobaràs els aparadors dels comerços vestits de tardor, la castanyera, productors, artesans i cantaires que omplen els carrers de productes de la terra de tardor, artesania i color, molts colors.

Et convidem a torrar-te de tradició, història i llegendes, a assaborir el menjar i beure local i gaudir de les diverses activitats culturals, com el microteatre del Festival Test, o dels diferents concerts i espectacles de la Taverna dels Torrats!

Viu Sant Salvador de Guardiola! Viu la natura al peu de Montserrat!

No t’ho pots perdre!

Per a més informació, visita firadelatorrada.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details