Fira de la gamba de Palamós

9a FIRA DE LA GAMBA DE PALAMÓS

La Fira de la gamba de Palamós és un esdeveniment temàtic, lúdic i festiu al bell mig del port pesquer per a la promoció de la gamba de Palamós, producte estrella del municipi, referent de la Costa Brava, de prestigi internacional i actiu econòmic que dinamitza tot un territori.

A través d’un extens programa d’activitats, propostes i degustacions, la fira dona a conèixer el segell de qualitat marca de garantia gamba de Palamós, certificat que assegura la seva extraordinària qualitat. També esdevé plataforma per a conèixer de primera mà totes les mesures de gestió que la Confraria de Pescadors de Palamós està aplicant que assolir una captura sostenible i responsable.

Al llarg de la fira, es podran degustar les diferents propostes gastronòmiques protagonitzades per la gamba de Palamós que oferiran que pescadors i restauradors de la zona. Es podran descobrir i tastar productes del territori, comprar peix a la llotja i participar en les activitats de difusió de la pesca i la cuina del peix.

El menú conclourà precisament coincidint amb el cap de setmana en el qual es durà a terme la novena edició de la Fira de la Gamba de Palamós, que tindrà lloc concretament el dissabte 8 de juny, a l’espai de la llotja de Palamós.

Per a més informació, visita firadelagamba.cat

Organitza:

     

Event Details
Leave a Comment

Event Details