Fira de la gamba de Palamós

8a FIRA DE LA GAMBA DE PALAMÓS

La Fira de la gamba de Palamós és un esdeveniment temàtic, lúdic i festiu al bell mig del port pesquer per a la promoció de la gamba de Palamós, producte estrella del municipi, referent de la Costa Brava, de prestigi internacional i actiu econòmic que dinamitza tot un territori.

A través d’un extens programa d’activitats, propostes i degustacions, la fira dona a conèixer el segell de qualitat marca de garantia gamba de Palamós, certificat que assegura la seva extraordinària qualitat. També esdevé plataforma per a conèixer de primera mà totes les mesures de gestió que la Confraria de Pescadors de Palamós està aplicant que assolir una captura sostenible i responsable.

Al llarg de la fira, es podran degustar les diferents propostes gastronòmiques protagonitzades per la gamba de Palamós que oferiran que pescadors i restauradors de la zona. Es podran descobrir i tastar productes del territori, comprar peix a la llotja i participar en les activitats de difusió de la pesca i la cuina del peix.

 

El menú conclourà precisament coincidint amb el cap de setmana en el qual es durà a terme la vuitena edició de la Fira de la Gamba de Palamós, que tindrà lloc concretament el dissabte 10 de juny, a l’espai de la llotja de Palamós.

Per a més informació, visita firadelagamba.cat

Organitza:

     

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes