Fira de la Castanya de Viladrau

FIRA DE LA CASTANYA DE VILADRAU

La Fira de la Castanya de Viladrau, se celebra des de l’any 1995 amb la finalitat de desenvolupar una activitat comercial que agrupa cultura, natura i la recuperació d’un producte de la terra tan desconegut i tan nostre com és la castanya de Viladrau i del Montseny.

El cap de setmana del 23 i 24 d’octubre, Viladrau s’omple de visitants, artesans i artesanes, activitats, sortides i molts productes de castanya per a tothom.

Cal destacar durant tot el cap de setmana de la fira:

  • Noves connexions amb bus fins a Viladrau. Consulta horaris i puja a la fira amb transport públic! Ampliació del servei amb prova pilot per dissabtes, diumenges i festius (Més informació a www.sagales.com)
  • Col·laborem per fer una fira segura. Per la salut de totes i tots, evita les aglomeracions, mantingues la distància de seguretat d’1,5m, utilitza la mascareta i respecta el sentit de circulació indicat.
  • Totes les zones de la fira tenen aforament limitat.
  • És imprescindible fer inscripció prèvia per participar a totes les activitats de la Zona 2 i 4. (Enllaç per fer les inscripcions als actes)
  • De 12 a 20h. Degustació de tapes elaborades amb castanya a càrrec dels restaurants de Viladrau: Àgora, Can Berri, Mas d’Osor.
  • Concurs Instagram. Etiqueta les teves fotos de la fira amb #FiraCastanya2021. La foto escollida pel jurat de la fira guanyarà un àpat en un restaurant de Viladrau valorat en 50€ i serà la imatge del cartell de la pròxima edició. (Per poder participar-hi és imprescindible que el compte d’instagram sigui obert). Guanya una panera de productes de la fira. Recull una butlleta per cada compra que facis a les parades i posa-la a l’urna del punt d’informació indicant el teu nom.

Hi podem trobar tota mena de materials i artesanies totes elles relacionades amb la castanya i el seu arbre, el castanyer.

Dins dels actes de la Fira de la Castanya, se celebra el Ball de les Bruixes la nit del 31 d’octubre, per tal de recordar la persecució que van viure al poble l’any 1617, on tot es fusiona amb teatre, música, dansa, llum i foc.

Vine a gaudir d’un cap de setmana a Viladrau i descobreix tot el que poden aportar les castanyes!

Viusalitza el programa de la fira clicant aquí

Per a més informació, visita www.viladrau.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details